Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Három Sepsi OSK-játékos a forduló csapatában a fontos győzelem után

Sebestyén Ervin 2022. november 15., 14:21 utolsó módosítás: 2022. november 15., 14:23

Magabiztos, 2–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Sepsi OSK az FC Petrolul Ploiești ellen a labdarúgó Szuperligában. A Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) nyilvánosságra hozta a 18. forduló ideális csapatát, hárman is bekerültek a háromszéki gárdából.

Három Sepsi OSK-játékos a forduló csapatában a fontos győzelem után
Mario Rondón volt a Petrolul elleni mérkőzés hőse Fotó: Pinti Attila

Végig fölényben játszott a sepsiszentgyörgyi alakulat a Petrolul ellen, amelynek végül két gólt sikerült berámolni a kapujukba. A forduló csapatába bekerült Adnan Aganović, aki az első találatot készítette elő Rondónnak, ez pedig már az ötödik gólpassza volt a szezonban.

A legjobbak közt szerepel Tamás Márk, aki mindössze harmadszor volt a kezdőcsapat tagja, viszont rendkívül jól teljesített és nagy stabilitást adott a Sepsi OSK védelmének.

Nem maradhatott ki a forduló csapatából Mario Rondón sem, aki ezúttal is remekül játszott, az ő duplájával tudtak nyerni a háromszékiek, összességében pedig már nyolc találatnál jár az idényben. Nem volt kérdés, hogy őt válasszák egyaránt a meccs legjobbjának is.

A labdarúgó Szuperliga 18. fordulójának álomcsapata:

Ștefan Târnovanu (FCSB) – Adnan Aganović (Sepsi OSK), Joyskim Dawa (FCSB), Tamás Márk (Sepsi OSK), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova) – Martin Remacle (Kolozsvári U), Adrian Șut (FCSB), Alexandru Albu (Rapid) – Rivaldinho (Universitatea Craiova), Mario Rondón (Sepsi OSK), Alexi Pitu (Konstancai Farul). Vezetőedző: Mihai Pintilii (FCSB).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.