Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hagi is, Storck is a szerencse szót használta nyilatkozatában

Józsa Csongor 2024. február 19., 20:47 utolsó módosítás: 2024. február 19., 21:48

A tengerpartiak edzője beismerte, hogy Fortuna istennő ezúttal velük volt. A Sepsi OSK trénere nem hozta fel a kérdéses találatot.

Hagi is, Storck is a szerencse szót használta nyilatkozatában
Gheorghe Hagi volt elégedettebb Fotó: Pinti Attila

A Konstancai Farul vezetőedzője, Gheorghe Hagi a lefújást követő nyilatkozatában elismerte, hogy csapata szerencsés volt, mivel a Sepsi OSK uralta a hétfő délutáni mérkőzést a labdarúgó Szuperliga huszonhatodik fordulójában. Mégis ők nyertek 1–0-ra.

„Tudtuk, hogy egy nagyon jó együttessel találkozunk, amely ért a futballhoz. Szenvedtünk, úgy gondolom, a győzelemmel elégedettek vagyunk, a sepsiszentgyörgyiek jó meccset játszott.

Ilyen minden mérkőzés, bele kell tenned minden erődet, tudásod. Amikor közeledik a rájátszás, akkor mindenki küzd, minden apró pont fontos, mindegy, hogy ki ellen játszol.

Néha összejön ez, néha nem. Hogy őszinte legyek, nekünk szerencsénk volt volt.

Ők uralták a meccset, birtokolták a labdát, irányították a találkozót sokáig. Jól védekeztünk, ennek örülök. Jó, hogy a végén megszereztük a három pontot” – mondta Hagi.

A háromszékiek trénere, Bernd Storck nem volt túl boldog, miután csapata zsinórban negyedik vereségét könyvelte el.

Bernd Storck Fotó: Pinti Attila

„Úgy gondolom, hogy az első félidőben mindent kézben tartottunk. Lehetőségeket teremtettünk, de nem tudtuk ezeket belőni.

Azt hiszem, a mérkőzések során szükségünk van egy kis szerencsére is. Lőttünk egy gólt, de les címén érvénytelenítették. Aztán, sajnos elvesztettük ezt a mérkőzést.

Változtattunk néhány dolgon az elmúlt időszakban. Nem adjuk fel, tovább kell mennünk, jövő héten újabb meccsünk lesz” – fejtette ki a Sepsi OSK edzője.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.