Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hadnagy Attila: örülünk, hogy Becali számba vett minket, kezd félni a Sepsi OSK-tól

Horváth Bálint Ottó 2022. július 26., 17:55 utolsó módosítás: 2022. július 26., 20:05

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK sportigazgatója, Hadnagy Attila a Székely Sport megkeresésére reagált az FCSB tulajdonosa, Gigi Becali kijelentéseire, miszerint a bukaresti üzletember bármit hajlandó megtenni azért, hogy megakadályozza a háromszéki klub előremenetelét, és nem fogja megengedni, hogy a végén megelőzze csapatát.

Hadnagy Attila: örülünk, hogy Becali számba vett minket, kezd félni a Sepsi OSK-tól
Az FCSB-nél komolyan tartanak attól, hogy a Sepsi OSK megelőzheti őket Fotó: Pinti Attila

„Nem tudjuk hová tenni a nyilatkozatait, nem lehet tudni, hogy ez az ember mikor komoly, vagy mikor mond vicceket. Nem estek jól a szavai, de más szempontból örülünk annak, hogy számba vett minket, és ki tudjuk venni a pénz a zsebéből, mert azt mondta, hogy 10 millió eurót fektet bele azért, hogy erősebbé tegye az FCSB-t, ha úgy látja, hogy a Sepsi húz a bajnokságra.

Ez azt mutatja, hogy Gigi Becali kezd lassan félni a Sepsi OSK-tól”

– közölte Hadnagy Attila, hozzátéve azt, hogy annak is örülnek, hogy sajtótájékoztatóján Becali szép hangsúllyal ki tudta mondani a Sepsi OSK nevét.

A csapat meneteléséről a háromszéki sportvezető úgy fogalmazott, még nagyon a szezon elején vagyunk, és túl merev lenne azt mondani, hogy igenis hajtanak a bajnoki címre, mert nem annyira erősek sem anyagilag, sem a játékoskeret tekintetében.

Végezzük a dolgunkat, szeretnénk az első hatban végezni, hogy jussunk be a felsőházi rájátszásba, és legalább a harmadik-negyedik helyet foglaljuk el, de csak azért, hogy borsót törjünk Gigi Becali orra alá, szeretnénk az FCSB előtt végezni”.

Hadnagy Attila szerint nem volt helyénvaló Gigi Becali nyilatkozata Fotó: Barabás Ákos

Hadnagy Attila rámutatott, a legnagyobb baj az, hogy úgy beszélt a csapatról és Orbán Viktor miniszterelnökről, mintha az ellenségei lennének, ezáltal pedig uszítja az embereket, a magyarokat a románokkal.

Sokan ugyanis az ilyen nagy emberek beszédére ülnek fel, mert meghallgatják az ilyen hülyeségeket, amiket mondott. Nem volt helyénvaló a nyilatkozata, de hát Gigi Becalitól mindent el lehet várni”.

A Sepsi OSK sportigazgatója megjegyezte, hogy az FCSB menedzsere, Mihai Stoica viszont korrekt volt a sepsiszentgyörgyi klubbal. „Le a kalappal előtte, valósan és jól látja focit, hiszen egy nappal korábban egy televíziós műsorban szépen beszélt rólunk, elmondta az igazságot, és őt kellett volna meghallgassa a tulajdonosa is és róla vegyen példát”.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.