Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hadnagy Attila: felfoghatatlan és égbekiáltó, ami történt

Székely Sport 2023. március 10., 10:39 utolsó módosítás: 2023. március 10., 14:09

Felháborodásának adott hangot Hadnagy Attila, a Sepsi OSK sportigazgatója, miután a fellebbviteli bizottság úgy határozott, újra kell játszani az FCU Craiova ellen magyarellenesség miatt lefújt mérkőzést.

Hadnagy Attila: felfoghatatlan és égbekiáltó, ami történt
Hadnagy Attila kijelentette, hogy a történtek után ők sem állhatnak meg, mennek tovább és a Nemzetközi Sportdöntő Bírósághoz (TAS) fordulnak. Korábbi felvétel Fotó: Barabás Ákos

Nagy fordulat következett be a már régóta húzódó ügyben, a csütörtöki ülésén ugyanis a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) fellebbviteli bizottsága felülírta a fegyelmi biztosság korábbi döntését, miszerint a Sepsi OSK zöld asztalnál 3–0-ra megnyeri a bajnoki találkozót, és úgy határozott, hogy az első perctől újra kell játszani a mérkőzést.

„Alig fordult meg a fejünkben, hogy ez megtörténhet. Nem a mérkőzés újrajátszásáról van szó, mert nem félünk Craiovától, van olyan csapatunk, hogy le tudjuk győzni.

De, ez már nem foci, övön aluli ez a döntés, így érdektelen számunkra még az eredmény is. Égbekiáltó, ami történt, felfoghatatlan és hihetetlen, hogy 2023-ban a magyargyűlöletet támogatják és mellette döntenek, ez csak nálunk történhet meg”

– fejezte ki felháborodását Hadnagy Attila a Székely Sportnak.

A Sepsi OSK sportigazgatója hangsúlyozta, egyetlen egy szabály volt, amit alkalmazni kellett volna a magyarellenes skandálások esetében, elsőre aszerint is döntöttek, ezúttal viszont eltörölték azt.

Már nem a sportszerűségről, hanem egészen másról szól az egész. Ez azt jelenti, hogy ezután bármit lehet skandálni, mert úgyis újrajátsszák a mérkőzést. Mititelu törvénye alapján döntöttek, ő ugyanis már két hete hajtogatta, hogy igenis újra kell játszani a mérkőzést, mert ha nem, akkor ez, vagy az történik… és végül meg is lett az akarata”.

Hadnagy Attila kijelentette, hogy a történtek után ők sem állhatnak meg, mennek tovább és a Nemzetközi Sportdöntő Bírósághoz (TAS) fordulnak, mert ebben az országban nincs törvény, azaz van, a dzsungel törvénye, mindenki a saját feje után csinál mindent, hiszen úgysem lesz semmilyen következménye.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.