Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gyors két gól, nagy csata az FK Csíkszereda felkészülési meccsén a Bicskével

Dobos László 2024. január 25., 19:21 utolsó módosítás: 2024. január 25., 19:23

Küzdelmes, harcos felkészülési mérkőzést játszott csütörtökön délután az FK Csíkszereda és a magyar NB III-as Bicskei TC együttesével. A Fejér megyei vendégegyüttes Tusnádfürdőn edzőtáborozik.

Gyors két gól, nagy csata az FK Csíkszereda felkészülési meccsén a Bicskével
Galérianézet
A hetedik percben kialakult végeredmény Fotó: Borbély Fanni

A csíkszeredai Kós Károly utcai műfüves pályán, hideg, szeles időben lejátszott labdarúgó mérkőzés végeredménye már a hetedik percben kialakult. A 3. percben egy hazagurított labda megpattant a csíki kapus, Gyenge Szilárd lábán és a hálóban kötött ki (0–1). Nem sokat kellett várni a válaszra, 7. percben Pintér Bence mintegy 17 méterről szép gólt lőtt a kapufa tövébe (1–1).

A nagyon küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat előtt adódtak még gólszerzési lehetőségek, de több találat nem született. A mérkőzés utolsó perceiben, a játék hevében, a nagy küzdelemeben még a sárga lapok is előkerültek a játékvezető zsebéből.

Fotó: Borbély Fanni

Az FK Csíkszeredánál újra játszott Salvatore Marrone, aki az UTA-tól tért haza, a vendégek legnagyobb sztárja pedig Tischler Patrik volt, aki 249 NB I-es mérkőzéssel a háta mögött érkezett a Bicskéhez. Az MTK-nevelésű játékos megfordult – többek között – az NB I-es Puskás Akadémiánál, a Fehérvárnál, az Újpestnél és a Debrecennél is.

Az FK Csíkszereda január 30-án törökországi edzőtáborba utazik, a labdarúgó 2. Liga tavaszi szezonja pedig február 24-én kezdődik, amikor az FC Argeș Pitești gárdáját fogadják.

Fotó: Borbély Fanni

Labdarúgó felkészülési mérkőzés:

FK Csíkszereda–Bicskei TC 1–1 (1–1).
Gólszerzők: Pintér Bence (7.), illetve Gyenge Szilárd (3., öngól).

Az FK Csíkszereda kezdőcsapata: Gyenge Szilárd – Gál-Andrezly Péter, Kelemen Dávid, Csürös Attila, Vita Dániel, Pintér Bence, Bloj Erwin, Nistor Ákos, Kovács Lóránt, Szufián Dzsebari, Jelena Richárd. A második félidőben pályára lépett: Simon Máté – Nagy János, Gergely Botond, Apró Claudiu, Slavatore Marrore, Veres Szilárd, Bakos Ervin, Szondi Botond, Babati Benjamin, Balogh Szilárd, Makrai Gábor. Vezetőedző: Ilyés Róbert, másodedzők: Bajkó Barna és Albu László.

Fotó: Borbély Fanni

Bicske: Illés Bence – Dankó Márton, Száhl Péter, Bozsoki Imre, Dulló Martin, Gaszner Roland, Sóron Tibor, Hirman Kristóf, Lakatos Gergő, Beliczky Gergő, Tischler Patrik. Cserejátékosok: Rigó Máté, Zelman Levente (kapusok), Benke Áron, Fördős Adrián, Vicz Kevin, Boda Balázs, Gyurácz András, Varga Bence és Szalai Dániel. Vezetőedző: Csordás Csaba.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.