Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gyenge és Corbu az ifjúsági válogatott keretében

Székely Sport 2022. május 24., 15:48 utolsó módosítás: 2022. május 25., 12:06

A román U21-es korosztályú labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Florin Bratu is kihirdette keretét a június 3-i Georgia és a június 7-i Szlovákia elleni idegenbeli felkészülési mérkőzésekre.

Gyenge és Corbu az ifjúsági válogatott keretében
Az FK Csíkszereda kapusa, Gyenge Szilárd is behívót kapott Fotó: Pinti Attila

A keretbe behívót kapott az FK Csíkszereda kapusa, Gyenge Szilárd és a Székelyföld Labdarúgó Akadémiánál nevelkedett Marius Corbu, aki jelenleg a Puskás Akadémia labdarúgója, de a Sepsi OSK-nál játszó Andres Dumitrescu is a játékosok között szerepel.

A román válogatott a 2023-as részben hazai rendezésű – a másik házigazda Georgia lesz – Európa-bajnokságra készül. A romániai találkozókat Bukarestben a Rapid-Giulești és a Steaua, illetve Kolozsváron a Kolozsvár Arénában és a Dr. Constantin Rădulescu stadionokban rendezik.

A román U21-es válogatott kerete

Kapusok: Mihai Popa (FC Voluntari), Gyenge Szilárd (FK Csíkszereda), Raul Bălbărău (CSA Steaua).
Hátvédek: Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Ricardo Farcaș (Siena), Tudor Telcean (Sellenberk), Victor Dican (FC Botoșani), Alexandru Țîrlea (Alavés), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK), Radu Drăgușin (Salernitana).
Középpályások: Marius Corbu (Puskás Akadémia), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (Kolozsvári CFR), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Constantin Grameni (Farul), Andrei Mărginean (Messina), Mihai Lixandru (CS Mioveni), Damian Isac (UTA), Alexi Pitu (Farul).
Támadók: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Markovic (Universitatea Craiova), David Miculescu (UTA), Daniel Birligea (Kolozsvári CFR).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.