Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gólerős balhátvéd érkezik a Sepsi OSK-hoz

Zátyi Tibor 2024. május 24., 14:52

Tapasztalt, kettős állampolgárságú hátvéddel egyezett meg a labdarúgó Szuperligában ötödik helyen végzett Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a klub pénteken délben jelentette be Stefan Hajdin érkezését.

Gólerős balhátvéd érkezik a Sepsi OSK-hoz
Hajdin kizárólag szerb csapatoknál játszott, a Sepsi az első külföldi együttese Fotó: Facebook/FK Železničar Pančevo

A szerb és horvát állampolgársággal rendelkező, 30 esztendős hátvéd két évre szóló szerződést írt alá a Sepsi OSK-val.

Az egyszeres U19-es szerb válogatott Hajdin a Crvena zvezda utánpótlásában kezdte pályafutását, majd kizárólag szerb csapatoknál fordult meg, a Szuperligában több mint 150 meccset játszott, a Sepsi OSK lesz az első küldföldi együttese.

Tavaly januárban igazolt a Zeleznicar Pancevóhoz (Pancsova), a csapatával jelenleg osztályozót érő helyen található a szerb Szuperliga alsóházában, ahol pénteken rendezik az utolsó fordulót.

Hajdin alapembernek számított a Zeleznicarban, tavaly augusztus végétől mindössze egy bajnokit hagyott ki – sárga lapos eltiltás miatt,

31 meccset játszott, ezeken hat gólt szerzett és kiosztott nyolc gólpasszt. Értékét a Transfermarkt 800 ezer euróra becsüli.

Hajdin a második szerb játékos, aki a héten csatlakozik az OSK-hoz, a háromszékiek csütörtökön jelentették be Mihajlo Neskovics támadó középpályás leigazolását.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.