Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gheorghe Hagi a magyar élvonalba tart – sajtóhír

Székely Sport 2020. szeptember 15., 16:33 utolsó módosítás: 2020. szeptember 30., 21:04

A román sportsajtó úgy tudja, Orbán Viktor magyar miniszterelnök személyesen kereste fel a román futball-legendát, hogy legyen a MOL Fehérvár FC edzője.

Gheorghe Hagi a magyar élvonalba tart – sajtóhír
A Vidivel hozták hírbe Hagit Fotó: Pinti Attila

A román utánpótlásra összpontosító klubnak jó a viszonya a Vidivel. Gheorghe Hagi hat évig volt a saját együttesének edzője, azonban nem rég felállt a Konstancai Viitorul kispadjáról.

A MOL Fehérvár FC nyáron nevezte ki új edzőjét, Márton Gábor vezetésével két győzelem és két döntetlen a csapat mérlege az NB I-ben, míg az Európa Liga-selejtezőben csak tizenegyesekkel búcsúztatta a félamatőr Bohemians együttesét.

Közben Romániában arról írnak, hogy nem lenne meglepő, ha trénert váltanának a fehérváriak. A Ziare.com arról számol be, hogy Gheorghe Hagi lehet a Vidi következő vezetőedzője. Úgy tudni, hogy a fehérvári elöljárók 2,5 millió eurós fizetést is tudnának adni a szakembernek.

Az 55 esztendős Hagi a román válogatott szerelését 125 alkalommal ölthette magára, játékosként megfordult többek között a Real Madridban, a Barcelonában és a Galatasarayban.

0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.