Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Fontos lépést tehetnek a továbbjutás felé

Sebestyén Ervin 2022. október 13., 14:04

Nagyon fontos meccs vár ma 19.45-től a Kolozsvári CFR csapatára, a labdarúgó Konferencia Liga csoportkörének 4. játéknapján a cseh Slavia Prahát látják vendégül.

Fontos lépést tehetnek a továbbjutás felé
Idegenben nagy meglepetésre legyőzték a Slaviát a kolozsváriak, hazai pályán is bravúrra készülnek Fotó: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

A kincses városiak három forduló után az utolsó helyen állnak a G csoportban, de bőven van esélyük a továbbjutásra, ugyanis négy pontot gyűjtöttek, akárcsak a másik három gárda. Csehországban 1–0-ra legyőzték ma esti ellenfelüket, egy győzelemmel fontos lépést tehetnek a továbbjutás irányába.

Az FCSB szintén az utolsó helyet foglalja el a B csoportban, legutóbb 5–0-ra kapott ki Dániában a Silkeborgtól, a ma este tíz órakor kezdődő mérkőzésen mindenképp pontokat kell szereznie a skandinávoktól, ha szeretné életben tartani továbbjutási esélyeit.

Az Európa Ligában múlt csütörtökön először szenvedett vereséget a Ferencváros, a Crvena zvezda otthonában 4–1-re kapott ki. A szerbek Budapestre látogatnak, a H csoportot vezető zöld-fehérek amennyiben megnyerik a ma este tíz órakor kezdődő mérkőzést, bebiztosíthatják továbbjutásukat, ha a másik meccs is kedvezően alakul. 

0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.