Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Foci-vb a Székely Sporttal: értékes díjakat nyerhet online tippversenyünkön

Székely Sport 2022. november 14., 15:43

Vasárnap rajtol a Katarban megrendezendő labdarúgó-világbajnokság, és ahogy a korábbi tornák alkalmával tettük, idén is online tippversenyt indítunk, amelybe bárki bekapcsolódhat. A torna végén tippversenyünk első tíz helyezettjét díjazzuk, a végső győztesnek pedig 4500 lejes vásárlási utalvány jár!

Foci-vb a Székely Sporttal: értékes díjakat nyerhet online tippversenyünkön
Jó tippelést, sok szerencsét!

Online tippversenyünk funkcióiban megegyezik a 2021-es Európa-bajnokságon használttal. A játékba bárki bekapcsolódhat, aki regisztrál a Székelyhonon (jelenlegi felhasználóinknak egyszerűen csak be kell lépniük és elfogadniuk a tippverseny szabályzatát), és a sport.szekelyhon.ro/tippverseny linkre kattintva máris megteheti tippjeit.

Első körben a csoportmeccsek eredményeit lehet megjósolni, a tippeket pedig egészen a kezdést megelőző öt percig bármikor meg lehet tenni, illetve módosítani. Az aktuális meccs kezdete előtt öt perccel már nem lehet tippelni arra a mérkőzésre, továbbá kezdéskor már nyilvánossá válik a tippünk mindenki számára. 

Minden felhasználónk – amellett, hogy pontjait számoljuk és helyezését rangsoroljuk az összesített listán – létrehozhat egy külön csoportot, publikusat és privátot egyaránt. A Székely Sport tippversenyének köszönhetően nem kell e-mailezgetni, exceltáblázatokat megosztani, számolgatni az eredményeket, csak egyszerűen létrehozni egy privát csoportot, meghívni oda az érdekelteket, tippelni, és a rangsorolást, a pontok számolását mi elvégezzük.

Az egyenes kieséses szakaszban is megmaradunk a rendes meccsidőtartam, tehát a kilencven perc eredményénél a tippek tekintetében,

és nem bonyolítjuk versenyzőink dolgát az esetleges hosszabbítás, netán a tizenegyesrúgások utáni végeredmény megtippelésével. Ennek megfelelően a mérkőzések rendes játékidejének lefújása utáni végeredménnyel számolunk a döntőkben is, ahol így nem kötelező egyik vagy másik csapat győzelmére tenni, hanem továbbra is benne van a pakliban a döntetlen.

Az összesített listán minden tippelőnk szerepel, és aki itt nyer, az valóban nyer!

Értékes díjakat ajánlunk fel tippversenyünk első, második és harmadik helyezettjeinek, továbbá azok sem szomorkodhatnak, akik leszorultak a dobogóról, hiszen az első tíz helyezettünk ajándékban részesül.

A díjak a következők:

1. díj:
Egy 4500 lej értékű Flanco vásárlási utalvány, amit bárhol fel lehet használni az országban.

2. díj: Egy 2520 lej értékű wellnesshétvége 4 fő (2 felnőtt, 2 gyerek) számára Székelyudvarhelyen a Septimiában.

3. díj: 1000 lej értékű napszemüveg-vásárlási utalvány a Lehel Optikában.

4–10. díj: Fejenként két rekesz sör (40 üveg) és két doboz (24 csomag) szarvasgombás csipsz a Csíki Sör jóvoltából.

És itt tartjuk fontosnak megjegyezni, hogy a tippversenyben mi, a Székelyhonnál dolgozók is részt veszünk, viszont

amennyiben egyik kollégánk végez a jutalmat érő helyeken, akkor a nyeremény az őt követő, kiadónkkal munkaviszonyban nem álló tippelőre száll.

A versenyszabályzat további részleteit – köztük a pontozási rendszerünket – megtalálják online a versenyszabályzat fül alatt. A végén az nyer, akinek a legtöbb pontja van, pontazonosság esetén pedig az, akinek több a 7 pontos telitalálata. Ha az is megegyezik, akkor sorsolunk.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
2 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.