Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

FK Csíkszereda: Schieb távozik, Apró marad

Dobos László 2023. május 23., 10:51

Az elmúlt hetekben arról jelentek meg hírek a virtuális térben, illetve különböző internetes portálokon és újságokban, hogy a labdarúgó 2. Ligában szereplő FK Csíkszeredától öt játékos távozik. Megkérdeztük a klub elnökét, Szondy Zoltánt.

FK Csíkszereda: Schieb távozik, Apró marad
Marvin Schieb (jobbról) távozik az FK Csíkszeredától Fotó: Pinti Attila

Az FK Csíkszereda hivatalosan már korábban megerősítette, hogy a 19 éves tehetség, Omar El-Sawy a román élvonalban, a Bukaresti Rapidnál folytatja pályafutását. Az elmúlt napokban megjelent pletykák szerint további négy FK-játékos: Marvin Schieb, Roberto Romeo, Mickaël Panos és Apró Claudiu is távozik, mind a négyen a Szeben megyei Sellenberkhez igazolnak.

Megkerestük Szondy Zoltánt, az FK Csíkszereda elnökét, aki elmondta, hogy a hír csak részben igaz, ő csak arról tud, hogy Marvin Schieb távozik. Neki lejárt a szerződése, és a Sellenberki SK-nál folytatja pályafutását.

A németországi születésű Schieb átigazolást a transfermarkt.com is megerősítette.

Apró Caludiu (elől, középen) az FK Csíkszereda játékosa marad Fotó: Pinti Attila

A 26 éves francia Mickaël Panosnak is lejárt az FK Csíkszeredával kötött szerződése. További útjáról a csíki klubelnök egyelőre nem tudott infókat adni. A sellenberkiek bejelentették a francia középpályás átigazolását, de transfermarkt.com-nál azonban még ez nem jelent meg.

Szondy Zoltántól megtudtuk, hogy Robert Romeóval tárgyalnak, Apró Claudiuval pedig megegyeztek, a tapasztal hátvéd a következő szezonban is az FK Csíkszereda játékosa lesz.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.