Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Felvidéki újonc csapatnál folytatja Tamás Nándor

Dobos László 2024. július 03., 11:03

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újoncánál, a Komárom csapatánál folytatja pályafutását a kézdialmási Tamás Nándor, aki a Székelyföld Labdarúgó Akadémia neveltje.

Felvidéki újonc csapatnál folytatja Tamás Nándor
Galérianézet
Tamás Nándor a Puskás Akadémia színeiben játszott a magyar élvonalban Fotó: Puskás Ferenc Akadémia

A 23 éves Tamás Nándornak már bő tapasztalata van a felnőttek között. Hét évvel ezelőtt mutatkozott be az FK Csíkszereda – akkor 3. ligás – csapatában, majd 2017 nyarán a Puskás Akadémia együtteséhez igazolt.

Magyarországon játszott az élvonalban a Puskás Akadémia csapatában, az NB II-ben a felcsútiak második csapatában, illetve a Csákvárnál. 2021-ben a román élvonalban is bemutatkozott, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK színeiben 14 mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett. A támadó posztokon játszó labdarúgó tagja volt a romániai U17-es és U18-as válogatottaknak.

Tamás Nándor a Komárom mezével Fotó: KFC Komárno

Tamás Nándor góllal mutatkozott be az elmúlt napokban a KFC Komárno színeiben, felkészülési mérkőzésen, Komáromszentpéteren 1–1-es döntetlent játszottak az Újpest együttesével, a házigazdák gólját pedig a székelyföldi labdarúgó szerezte.

Radványi Miklós vezetőedző együttese gőzerővel készül a bajnoki rajtra, a Komárno július 27-én éppen a címvédő SK Slovan Bratislava ellen kezdi meg a szereplését a 2024–2025-ös szlovák élvonalban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.