Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Enyhén szólva sem volt barátságos a Sepsi OSK meccse

Székely Sport 2023. január 10., 13:50

Megnyerte az első felkészülési mérkőzését a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a törökországi edzőtáborban. A lengyel Radomiak Radom elleni meccsen kissé elszabadultak az indulatok.

Enyhén szólva sem volt barátságos a Sepsi OSK meccse
Safrankót lekönyökölték, de sérülése ellenére folytatni tudja a felkészülést Fotó: Facebook/RKS Radomiak Radom

A hétfőn lejátszott mérkőzésen a Sepsi OSK a szünetben még hátrányban volt, de a folytatásban Tudorie és Matei góljaival fordított és 2–1-re győzött.

A meccs azonban nemcsak a fociról szólt, a két csapat játékosai nem kímélték egymást, és főleg a lengyelek a megengedettnél durvábban szabálytalankodtak.

Az első félidő közepén szabadultak el az indulatok, a sepsiszentgyörgyiek két szlovák labdarúgója, Pavol Safranko és Branislav Ninaj volt a középpontban. Előbb az ellenfél játékosa lekönyökölte Safrankót, akinek vérzett az orra és a szeme is feldagadt, de ennek ellenére folytatni tudta a játékot. Nem sokkal később Ninaj volt az áldozat, aki viszont nem tűrte ellenfele durvaságát és a földre lökte, ezután pedig a két csapat játékosai összeakaszkodtak, a Sepsi védőjét a társai nehezen tudták lecsillapítani.

A folytatásban lecsillapodtak a kedélyek, a végéig hasonló esetek miatt már nem kellett megszakítani a játékot.

A történtek kapcsán megkerestük a Sepsi OSK sportigazgatóját, Hadnagy Attilát, aki elmondta, nem volt annyira komoly a két eset, az ilyen dulakodás előfordul a kemény edzések után, mivel a játékosok fejben kissé fáradtak, Safranko sérülése pedig nem ad okot az aggodalomra, folytatni tudja a felkészülést.

A Sepsi OSK csütörtökön az azeri Gabala FK (az élvonal 5. helyezettje), vasárnap a cseh FK Bohemians Praha együttese (az 1. Liga 7. helyezettje) ellen játszik az edzőtáborban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.