Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Első lett az FK Csíkszereda a Partium Kupán

Dobos László 2022. augusztus 22., 13:05

Nagyon erős mezőny gyűlt össze az augusztus 19–21. között Szatmárnémetiben megrendezett, Partium-kupával díjazott, az U12-es korosztály számára kiírt focitornán.

Első lett az FK Csíkszereda a Partium Kupán
Megérdemelten szerezték meg az első helyet Fotó: FK Csíkszereda

Többek között Dunaszerdahely, Munkács, Kassa, az Újpest, a Ferencváros, az Illés Akadémia és a Kolozsvári CFR korosztályos csapatai mérkőztek meg a 36 Celsius fokos, tikkasztó melegben lejátszott találkozókon.

Az FK Csíkszereda színeiben pályára lépő székelyföldi gyerekek derekasan helyt álltak, sikeresen vették a csoportmérkőzések akadályait, majd a döntőbe küzdötték magukat. Ott a fizikálisan sokkal erősebb Fradi játékának is megtalálták az ellenszerét, és egy végig kiélezett mérkőzésen büntetőrúgások után szerezték meg az első helyet.

A csoportmérkőzések eredményei: FK–Illés Akadémia 2–1, FK–Kolozsvári CFR 3–0 és FK–DAC 0–1. A helyosztókon: FK–Újpest 3–0, FK–DAC 2–1 és FK–FTC 4–3 (büntetőlövések után).

A tornagyőztes FK Csíkszereda kerete: Bajkó Miklós, Deák Kristóf, Ferencz Kristóf, Forró Patrik, Girbea Alex, Kiss Hunor, Kelemen Ákos, Keresztes Kevin, Marucza Kristóf, Sípos Tamás, Orbán Hunor, Szabó Ákos és Varga Milán. Edző: Incze Tibor.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.