Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Elkezdte a felkészülést, júliusban Ausztriában edzőtáborozik az FK Csíkszereda

Dobos László 2024. június 24., 21:05 utolsó módosítás: 2024. június 24., 21:10

Négy hét vakáció után, hétfőn elkezdte a nyári alapozást az FK Csíkszereda 2. ligás futballcsapata. Ilyés Róbert tanítványai a következő napokban hazai környezetben készülnek, majd júliusban ausztriai edzőtáborba utaznak.

Elkezdte a felkészülést, júliusban Ausztriában edzőtáborozik az FK Csíkszereda
Galérianézet
Ilyés Róbert (jobbról, fehér sapkában) már az első edzésem fegyelmet és komolyságot kért a játékosoktól Fotó: Borbély Fanni

Kevés változás volt nyáron az FK Csíkszereda keretében, amely hétfőn, június 24-én késő délután megtartotta első edzését az FK-sportparkban. A román labdarúgó 2. Liga augusztus eleji rajtjára készülő székelyföldi együttesnél a szakmai stáb nem változott: Ilyés Róbert vezetőedző munkáját Albu László és Bajkó Barna másodedzők, illetve Vellai Áron erőnléti- és Nagy Barna kapusedzők segítik.

A kapusok külön készültek Fotó: Borbély Fanni

Az FK idén nyáron eddig négy játékos távozását jelentette be: Gyenge Szilárd kapus a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-hoz igazolt, de távozott Apró Claudiu, Nistor Ákos és Dezamits Dominik is. Új játékos érkezéséről egyelőre még nincs hivatalos bejelentés.

Fotó: Borbély Fanni

Ilyés Róbert vezetőedzőtől megtudtuk, hogy az első két hétben hazai környezetben zajlik a felkészülés, minden nap két edzés szerepel a programban. „Következik majd az ausztriai edzőtábor, és a kiutazás előtt szeretnénk játszani egy felkészülési meccset Nagyszebenben. Ausztriában két hetet fogunk edzőtáborozni, és három barátságos mérkőzést játszunk.

Fotó: Borbély Fanni

Szerintem egy elég jó szezont zártunk, közel álltunk a feljutáshoz. A következő bajnokságban az első célunk az, hogy jussunk be a felsőházi rájátszásba, onnan tudunk majd tovább építkezni.

Vannak távozó játékosok, de érkezők is lesznek, négy-öt labdarúgó átigazolását tervezzük. Olyan játékosokat szeretnénk szerződtetni, akik hozzá tudnak tenni, emelik a csapat erejét” – nyilatkozta Ilyés Róbert a Székely Sportnak.

A labdarúgó 2. Liga 2024–2025-ös szezonja a tervek szerint augusztus 3-án kezdődik.

Fotó: Borbély Fanni

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.