Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Eldől, kik jutnak a főtáblára

Horváth Bálint Ottó 2022. augusztus 25., 11:53

Csütörtök este rendezik a labdarúgó Európa Liga, illetve Koneferencia Liga rájátszásának visszavágóit, eldől, hogy a versenyben lévő két magyar és három román csapat közül kik jutnak a két sorozat főtáblájára.

Eldől, kik jutnak a főtáblára
Nyert Németországban a Fehérvár Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Európa Ligában a Ferencváros továbbjutása már szinte borítékolható, hiszen a múlt heti hazai 4–0-s győzelem után várja az ír Shamrock Rovers elleni idegenbeli visszavágót. A Konferencia Ligában érdekelt magyar együttes, a Mol Fehérvár is előnyt szerzett, miután nagy bravúrt vitt véghez, 2–1-re nyert a német FC Köln otthonában, de házigazdaként keményen meg kell küzdenie a csoportkörbe jutásért.

A román csapatok közül egyik sincs kedvező helyzetben, hiszen a Kolozsvári CFR 0–0-s döntetlenről készül a szlovén Maribor elleni hazai visszavágóra, az Universitatea Craiova az 1–1-es döntetlen után idegenben harcolhatja ki a továbbjutást az izraeli Hapoel Beer-Seva ellen, míg az FCSB-nek Norvégiában kellene ledolgoznia a bukaresti első mérkőzésen összeszedett hátrányát, amikor 2–1-re kapott ki a Viking Stavanger gárdájától.

A mérkőzések menetrendje:

20 órától

Mol Fehérvár–FC Köln,
Kolozsvári CFR–Maribor,
Hapoel Beer-Seva–Universitatea Craiova,
Viking–FCSB,

22 órától

Shamrock Rovers–Ferencváros. 

A csoportkör sorsolását pénteken 15 órától Isztambulban tartják.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.