Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Egyetlen gólt sem hozott a magyar–román párharc a minifoci Eb-n

Horváth Bálint Ottó 2024. június 03., 23:02 utolsó módosítás: 2024. június 03., 23:05

Gól nélküli döntetlennel zárult a magyar és a román válogatott összecsapása a minifutball Európa-bajnokság csoportkörének zárófordulójában. Mindkét együttes a nyolcaddöntőben folytatja a kontinensviadalt.

Egyetlen gólt sem hozott a magyar–román párharc a minifoci Eb-n
Kiegyeztek a döntetlennel. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Federația Română de Minifotbal

Miután megnyerték az első két találkozójukat a szarajevói torna D csoportjában, a hétfő késő esti egymás elleni párharcukban a csoportelsőség volt a tét. A jobb gólkülönbségével éllovas Romániának egy döntetlen is elég volt, míg a magyar válogatottnak győznie kellett az első hely megszerzéséhez.

Az elejétől a román csapat irányította a játékot, de nem találták a gólhoz vezető utat, a magyarok pedig veszélyes ellentámadásokat vezettek az első félidőben, azonban kevés nagy helyzet alakult ki a két kapu előtt.

Kissé megváltozott a játék képe a második játékrészben, amikor többet kezdeményeztek a magyar játékosok, viszont pontatlanok voltak a befejezésnél, de a román gárdának is volt lehetősége a gólszerzésre, a végéig azonban nem sikerült betalálni.

Maradt a gól nélküli döntetlen, amivel Románia megnyerte a csoportot, míg a magyarok a második helyen végeztek, mindkét együttes a nyolcaddöntőben folytatja tovább a küzdelmeket.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.