Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Edzőtáborba utazott az FK Csíkszereda

Dobos László 2024. július 05., 16:56

Szombaton este Szerbiában játszik felkészülési mérkőzést az FK Csíkszereda labdarúgó együttese, majd vasárnap átbuszoznak Ausztriába, Mönichkirchenben elkezdődik a piros-feketék tíznapos edzőtábora.

Edzőtáborba utazott az FK Csíkszereda
Több fiatal, saját nevelésű játékos készül az FK Csíkszereda felnőtt csapatával Fotó: FK Csíkszereda

Június 24-én kezdte meg a nyári alapozást az FK Csíkszereda, a labdarúgó 2. Liga augusztus eleji rajtjáró készülő székelyföldi futballcsapat az első két hétben hazai környezetben tartotta az edzéseit, és közben Brassóban lejátszotta az első felkészülési mérkőzést, amelyen nem az eredményen volt a hangsúly. Ilyés Róbert legénysége a másodosztály újoncával, az FC Câmpulung Muscel csapatával meccselt, a találkozó gól nélküli döntetlennel, 0–0-val zárult.

Július 5-én, pénteken reggel autóbuszra ültek a csíki játékosok és a stáb, estére Szerbiába, a vajdasági Versecre érkeznek, ahol megalszanak. Szombaton délelőtt edzésük lesz, majd délután átutaznak a szintén vajdasági, egy órás autóútra fekvő Pancsova városába, ahol a szerb élvonalban szereplő FK Železničar Pančevo ellen lépnek pályára felkészülési mérkőzésen.

Vasárnap reggel Szerbiából Ausztriába utazik az FK Csíkszereda, Alsó-Ausztria Neunkircheni járásában található Mönichkirchenben elkezdődik a tíznapos edzőtábor.

A védő visszatért

A nagyváradi születésű, 19 éves Kovács Márk visszatért az FK Csíkszeredához – adta hírül a csíki klub. A tehetséges védőjátékos tavaly nyáron igazolt Dunaszerdahelyre, de az elmúlt szezont a Győri ETO FC-nél töltötte, ahol ünnepelhetett, együttese feljutott a magyar élvonalba.

Kovács Márk Fotó: FK Csíkszereda

A fiatal játékos kölcsönbe érkezett Ilyés Róbert csapatába”

– közölte az FK Csíkszereda.

A csíki csapattól idén nyáron távozott Gyenge Szilárd kapus, illetve Apró Claudiu, Nistor Ákos, Dezamits Dominik és Jelena Richárd mezőnyjátékos. Gyenge és Nistor a Sepsi OSK-nál folytatja, Apró az Újszenteshez igazolt, Dezamits visszatért a Pakshoz, Jelena új csapata pedig még nem ismert.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.