Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Edző nélkül maradt az FCSB

Székely Sport 2022. július 25., 14:04 utolsó módosítás: 2022. július 25., 14:06

A Konferencia Ligában és a Szuperligában elszenvedett két vereség után lemondott posztjáról Anton Petrea, az új szezont váratlanul gyengén kezdő FCSB edzője.

Edző nélkül maradt az FCSB
Anton Petrea felállt a bukarestiek kispadjáról Fotó: Facebook/FCSB

A bukaresti csapat múlt csütörtökön 1–0-ra kikapott a grúz Szaburtalo otthonában a Konferencia Liga második selejtezőkörének első mérkőzésén. A hétvégén sem sikerült javítani, vasárnap este 2–0-ra elveszítették a Rapid elleni fővárosi rangadót a Szuperligában, így két forduló után mindössze egy ponttal állnak a bajnokságban.  

Bukaresti sajtóhírek szerint az újabb vesztes meccset követően hétfőn reggel a csapat edzője, Anton Petrea benyújtotta felmondását. Az üresen maradt kispadra legnagyobb eséllyel Nicolae Dică pályázik, akinek jelenleg nincs csapata. Legutóbb Mirel Rădoi segédje volt a román labdarúgó-válogatottnál, míg a 2017–18-as szezonban már irányította az FCSB-t.
Az Eurosport szerint amíg megtalálják Petrea utódját, addig Dacian Nastai vezeti a fővárosiakat, akik legközelebb csütörtökön este fél kilenctől lépnek pályára a Szaburtalo elleni hazai visszavágón. 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.