Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Döntetlennel kezdett a 3. Ligában az FK Csíkszereda farmcsapata

Dobos László 2022. augusztus 26., 21:45 utolsó módosítás: 2022. augusztus 27., 12:06

Lejátszotta első bajnoki mérkőzését a labdarúgó 3. Ligában az FK Csíkszereda II. csapata. Demény Norbert tanítványai pénteken este hazai pályán 1–1-es döntetlent értek el a Ceahlăul Piatra Neamț ellen.

Döntetlennel kezdett a 3. Ligában az FK Csíkszereda farmcsapata
Galérianézet
A piros-feketében pályára lépő székelyföldi U19-es gárda egyenlő ellenfele volt a karácsonkői felnőtt csapatnak Fotó: Pinti Attila

Közel félórás késéssel kezdődött a 18 órára meghirdetett találkozó. A játékosok időben elvégezték a bemelegítést, a játékvezetők azonban formai okok, a benevezési listák tisztázása miatt csak később jöttek ki középkezdésre.

Többet támadott, több helyzetet alakított ki az első félidőben a vendégegyüttes, amely Patrick Petre révén az első 45 percben kétszer is eltalálta a felső kapufát. Az első gólt a pár évvel ezelőtt még az élvonalban szereplő Neamț megyei gárda szerezte a 35. percben, amikor egy jobb oldali szögletet követően Achim védhetetlenül a csíki hálóba fejelte a labdát (0–1).

Fotó: Pinti Attila

A második félidőben kiegyenlítődött a játék, és az 58. percben egyenlített a csíki farmcsapat: ugyancsak szögletet követően Vereguț estében, közelről a kapuba lőtte a labdát (1–1). A hajrában a vendégek ostromolták a csíki kaput, többször 11-est reklamálták, de a csíki védelem a helyzet magaslatán volt.

A következő fordulóban (szeptember 3., 17 óra) az FK Csíkszereda farmcsapata a Foresta Suceava otthonában vendégszerepel.

Fotó: Pinti Attila

Labdarúgó 3. Liga, alapszakasz, 1. csoport, 1. forduló:

FK Csíkszereda II.–Ceahlăul Piatra Neamț 1–1 (0–1).

Gólszerzők: Vereguț Dániel (58.), illetve Alex Achim (35.).
FK Csíkszereda II.: Karácsony Márk – Hadnagy Tamás, Vereguț Dániel, Szín Ferenc, Bujdosó Szilárd, Göndör Alex, Balázs Lajos Norbert, Csala Róbert, Sándor Raul, Birtalan Tamás, Bíró Tamás. Szünet után pályára lépett még: Tajti Balázs, Sebestyén Botond, Baga Szabolcs és Bóné Márk. Vezetőedző. Demény Norbert.
Ceahlăul: Andrei Bucur – Daniel Moroșanu, Alex Achim, Ionuț Ursu, Constantin Drugă, Matei Lungu, Ovidiu Toma, Daniel Novac, Cătălin Ștefănescu, Patrick Petre, Cosmin Nemțanu. Vezetőedző Florentin Petre.
Játékvezetők: Bogdan Neculcea, Daniel Călin és Vasilică Viorel Dobre (mindhárman Bukarest).
Megfigyelők: Ștefan Donciu (Sepsiszentgyörgy) és Ioan Teodor (Marosvásárhely).

Labdarúgó 3. Liga, 2022–2023-as szezon, 1-es csoport, alapszakasz, 1. forduló

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.