Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Bölöni László lemondását követelik a Metz csapatának szurkolói

Sebestyén Ervin 2024. február 20., 12:15

Egyre mélyebb gödörbe kerül a franca élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Metz, amely már kilenc mérkőzés óta nyeretlen a pontvadászatban. A legutóbbi meccsen a szurkolók Bölöni László vezetőedző lemondását követelték.

Bölöni László lemondását követelik a Metz csapatának szurkolói
Egyre nehezebb helyzetben Bölöniék, elfogyott a szurkolók türelme Fotó: Facebook/FC Metz

Az utolsó tétmeccsét 2023. novemberében nyerte meg a metzi alakulat, akkor a Lorient otthonában 3–2-es sikert ért el. Azóta kilenc bajnokin nyolc vereség és mindössze egy döntetlen a mérlege. Legutóbb a Montpellier otthonában játszottak, ahol már a harmadik percben hátrányba kerültek, majd a második játékrészben újabb két gólt lőtt a hazai csapat, így 3–0 lett a végeredmény.

Huszonkét fordulót követően az FC Metz a 17. helyen áll a Ligue 1-ban, 17 pontot gyűjtött össze, mindössze egy egységgel előzi meg a sereghajtó Clermont együttesét. Egyre távolabbinak tűnik a bennmaradás, a szurkolók pedig Bölöni László távozását követelik.

A mérkőzés után a riporter kérdésére, hogy megérti-e a drukkerek frusztrációját, az erdélyi szakember annyit mondott: „Csalódottságuk nem lehet nagyobb, mint az enyém”.

A klub vezetősége még nem kommentálta az esetet, viszont változásokra lehet szükség, ha szeretnének bennmaradni a francia élvonalban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.