Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Bolgár csatár a Sepsi OSK új igazolása

Székely Sport 2021. június 02., 20:56 utolsó módosítás: 2021. június 03., 11:00

A szezon egyik meglepetéscsapatának számító Academica Clinceni-ből erősítette meg játékoskeretét a sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapat, amely bejelentette a 26 éves bolgár támadó, Cvetelin Csuncsukov érkezését.

Bolgár csatár a Sepsi OSK új igazolása
Csuncsukov számára már ismerős a román bajnokság Fotó: Academica Clinceni/Facebook

A háromszéki labdarúgóklub szerda esti közleménye szerint az új szerzeménnyel két szezonra egyeztek meg, s akárcsak a napokban bejelentett Cristian Bărbuț esetében, a bolgár csatár szerződésébe is belefoglalták a hosszabbítási opciót.

Cvetelin Csuncsukovot tavaly nyáron a Szlavia Szófia adta kölcsön az Academica Clinceni-nek. A csatár 29 mérkőzésen lépett pályára a felsőházi rájátszásba meglepetésre bejutott Ilfov megyeieknél, ezeken öt gólt és két gólpasszt jegyzett.

A korábbi U21-es válogatott csatár – aki 2019-ben egy csehek elleni Eb-selejtezős mérkőzésen a felnőtt nemzeti csapatban is bemutatkozott – szülővárosa, Pazardzsik csapatában, illetve a Levszki Szófiánál nevelkedett.

Hazájában a Botev Plovdiv, az FC Rakovszki, a Ludogorec Razgrad, a Cserno More és a Szlavia Szófia csapatánál is megfordult. A razgradiakkal két alkalommal bajnokságot, a Szlaviával kupát nyert.

Golofca marad 

A Sepsi OSK korábban azt is bejelentette, hogy a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR-től véglegesen megszerezte Cătălin Golofcát. A suceavai szélős tavaly ősz óta kölcsönben szerepelt a piros-fehéreknél, most két évre szóló szerződést kötött a klubbal.    

 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.