Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az utolsó percekben szakadt ki a gólzsák, tíz perc alatt négyet vágott a CFR

Sebestyén Ervin 2022. november 10., 20:21

Az Újszentesi SK otthonában szeretett volna javítani a Kolozsvári CFR a labdarúgó Román Kupa második fordulójában, miután az első játéknapon csak egy pontot szereztek. Az összecsapás alatt végig a kincses városiak domináltak, magabiztos siker lett a vége.

Az utolsó percekben szakadt ki a gólzsák, tíz perc alatt négyet vágott a CFR
A végére kiszakadt a gólzsák, hatalmas fölénnyel nyert a CFR Fotó: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

A csütörtök esti találkozó favoritja egyértelműen a CFR volt, amely nagyon bátra kezdte az összecsapást. A negyedik percben Bălan alig fejelt fölé, majd nem sokkal később Deac bólintott a kapufára. Félórányi játék után még tartotta magát a hazai gárda, a 30. minutumban Deac távoli tekerését remekül hárította Mikloș.

A 35. percben ijesztő jelenetek következtek a pályán, egy beadást követően Mistrati és a hazaiak kapusa, Mikloș ütközött, utóbbi eszméletét vesztette és azonnal hívni kellett a mentőket. A meccset nem is tudta folytatni, a helyére Ciui érkezett. Szünetben még gól nélküli döntetlenre álltak a felek.

A fordulást követően azonban határozottabb volt a CFR, Hoban szenzációsan lőtte ki a felsőt 20 méterről, ezzel megszerezvén a vezetést (0–1).

Ez abszolút megtörte a hazaiak lendületét, záporoztak a vendég helyzetek, viszont a pontos befejezésekkel rendre adósak maradtak a játékosok.

Az egyetlen komoly újszentesi helyzet a 76. percben esett, Pașcalău mehetett ziccerbe Bălgrădeannal szemben, lövése azonban nem talált kaput, komoly egyenlítési lehetőség volt.

A kihagyott ziccer azonnal megbosszulta magát, a 81. minutumban Malele kapott remek labdát, aki nagy erővel lőtte azt a hazaiak kapujába (0–2). Nem sokkal később Bîrligea maradt szemben a kapussal, könyörtelenül kihasználta a ziccert (0–3).

A kincses városiak még itt sem álltak le, a 90. és 91. percben is eredményes volt Bîrligea, nagyon gyorsan mesterhármasig jutott és beállította az 5–0-s végeredményt. Ezzel a sikerrel a CFR a C csoport élére állt, két forduló után négy pontjuk van, akárcsak a Kolozsvári U-nak és a Konstancai Farulnak.

Labdarúgó Román Kupa, C csoport, 2. forduló:
Újszentesi SK–Kolozsvári CFR 0–5 (0–0)
gólszerzők: Hoban (50.), Malele (81.), Bîrligea (87., 90., 90+1.).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.