Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az utolsó hazai meccsén alulmaradt az FK-farmcsapat

Dobos László 2023. május 13., 20:40 utolsó módosítás: 2023. május 13., 20:54

Folytatódott az FK Csíkszereda farmcsapatának rossz sorozata a labdarúgó 3. Ligában. A fiatalok a szezon utolsó hazai mérkőzésén, szombaton este vereséget szenvedtek Vaslui megyei ellenfelüktől. Az már korábban eldőlt, hogy az FK II. kiesik a harmadosztályból.

Az utolsó hazai meccsén alulmaradt az FK-farmcsapat
Galérianézet
Nem jött össze a pontszerzés a saját szurkolók előtt Fotó: FK Csíkszereda

Többet kezdeményezett, több gólhelyzetet dolgozott ki a három idegenlégióst foglalkoztató vendég Rapid Brodoc szombaton este a csíkszeredai FK-sportparkban, ahol a mérkőzés sorsát két csíki védelmi hiba pecsételte meg. Mindkét gólt Codruț Anghel szerezte.

A vendégek csatára a 21. percben jobb oldalon előzte meg két ellenfelét, majd a 16-os sarkától védhetetlen gólt lőtt, a labda a hosszú sarokban, a felső kapufáról jutott be a kapuba (0–1). Az 54. percben középpályán labdát veszített az FK farmcsapata, a jobb oldalon ellentámadásban felfutó Codreanu betört a 16-os területére, a laposan kapu elé ívelt labdát pedig közelről ugyanaz a Codruț Anghel a felső kapufa alá bombázta (0–2).

Fotó: FK Csíkszereda

Bátran játszottak a házigazdák fiataljai, de az 57. percben emberhátrányba kerültek, Bujdosó Szilárd megkapta második sárgalapját és kiállították.

Volt számos FK-gólhelyzet a mérkőzés során, a legnagyobbat a 92. percben Birtalan Tamás hagyta ki, amikor csak egyedül a kapussal nem tudta legyőzni a vendégek hálóőrét.

Fotó: FK Csíkszereda

Labdarúgó 3. Liga, alsóházi rájátszás, 1. csoport, 8. forduló:

FK Csíkszereda II. csapata–Rapid Brodoc 0–2 (0–1).
Gólszerző: Codruț Anghel (21. és 54. perc).
Játékvezetők: Florin Lac (Nagyszeben), Șillo Tudor és Florin Filip (mindketten Târgovişte). Megfigyelők: Constantin Gherghe (Fogaras) és Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ).

FK Csíkszereda II: Becze-Máthé Mátyás – Szín Ferenc, Vereguț Dániel, Sütő Zalán, Szőke Lénárd, Dencsák Kristóf, Leczki Norbert, Sebestyén Botond, Bujdosó Szilárd, Suciu Tóni, Nagy Botond. Cserejátékosok: Bartók Alpár (kapus), Hodgyai László, Baga István Szabolcs, Fazakas Henrik, Bogdan Dobre, Birtalan Tamás, Miklós Norbert, Buza Balázs, Kárándi Botond. Stáb: Demény Norbert (vezetőedző), Antal Szilamér (erőnléti edző), Tiberiu Lung (kapusedző), Mikó László (gyúró), Simó Zalán (kinetoterapeuta), Barabási Roland Csaba (a csapat képviselője).

Fotó: FK Csíkszereda

Rapid Brodoc: Alexandru Dragomir – Alexandru Azoiței, Cristian Șonea, Petruț Romașc, Florin Burghele, Terry Desrues, Lucian Dumea, Codruț Anghel, Baltazar Fernandes, Alexandru Codreanu, Vlad Mocanu. Cserejátékosok: Andrei Dumitru (kapus), Bogdan Iacob, David Diaconu, Andi Hoțoi, Eduard Hordilă, Matic Sever, Cristian Turcu, Andrei Papuc, Eduard Ponea. Stáb: Dorin Romică (vezetőedző), Cristian Vartolomei (sportigazgató), Cezar Bahrim (gyúró), Răzvan Beldiman (csapatmenedzser).

Labdarúgó 3. Liga, 2022–2023-as szezon, 1-es csoport, alsóház, 8. forduló

2023. 05. 13. 18:00Știința MiroslavaViitorul Darabani4-0
2023. 05. 13. 18:00FK Csíkszereda II.Rapid Brodoc0-2

3. Liga, 2022–2023-as szezon, 1-es csoport, alsóház

Sorrend
Csapat
Mérkőzés
Győzelem
Döntetlen
Vereség
Gólkülönbség
Pont
1
Știința Miroslava
6
4
1
1
13-7
42
2
Șomuz Fălticeni
6
2
2
2
7-7
35
3
Viitorul Darabani
7
3
1
3
7-9
26
4
Rapid Brodoc
6
3
2
1
10-6
25
5
FK Csíkszereda II.
7
1
0
6
4-12
13

Az FK Csíkszereda II. csapatának még egy mérkőzése maradt hátra, május 27-én a csoport éllovasa, a Ştiinţa Miroslava vendége lesz.

A következő forduló (május 20.) programja: Brodoc–Miroslava és Darabani–Fălticeni. Az FK Csíkszereda II. csapata szabadnapos lesz.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.