Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az ítéletidő miatt félbeszakadt a focimeccs Kolozsváron – videóval

Székely Sport 2023. szeptember 03., 16:13

A második félidőt elkezdték, aztán két ízben is megállította a sípmester, ugyanis a pálya játékra alkalmatlanná vált. Hétfőn folytatódhat a találkozó.

Az ítéletidő miatt félbeszakadt a focimeccs Kolozsváron – videóval
Ez már nem a fociól szólt Fotó: Facebook/FCUCluj

Vasárnap kora délután a heves esőzés és a vihar miatt a második félidő elején előbb ideiglenesen félbeszakadt a Kolozsvári U és a Jászvásári Poli összecsapás a labdarúgó Szuperliga 8. fordulójából.

Az első felvonásban nem született gól, a 15 perces szünet letelte után a két csapat még elhagyta az öltözőket. Viorel Flueran játékvezető elindította a második félidőt.

Az időjárási körülmények miatt kevesebb mint 30 másodperc után kénytelen volt megállítani. Kolozsváron ugyanis zivatar tombolt, és a pálya pillanatok alatt játékra alkalmatlanná vált.

A szél és a heves eső miatt a játékosok először a pálya szélére vonultak, majd az öltözőbe vonultak.

Néhány perc múlva a vihar elcsendesedett, és a játék folytatódott, de nem sokáig. Az 54. percben a játékvezető ismét az öltözőbe küldte a feleket.

A szabályzat szerint egy óra várakozási idő következett. Ennek végén nem lehetett folytatni, így valószínűleg hétfőn játsszák le a mérkőzés hátralévő részét.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.