Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A szünet után eldöntötték, marad a pontegyenlőség

Horváth Bálint Ottó 2022. október 31., 10:54 utolsó módosítás: 2022. október 31., 10:55

A Radnóti SK és a Marosvásárhelyi ASA is behúzta az újabb győzelmet a Maros megyei 4. Liga elitcsoportjának 9. fordulójában, így továbbra is pontegyenlőséggel állnak az élen.

A szünet után eldöntötték, marad a pontegyenlőség
Rendkívül szoros a küzdelem az élen. Korábbi felvétel Fotó: Rab Zoltán

A bajnokság megnyerésére pályázó két csapatnak nem volt könnyű mérkőzése, az első félidőben még döntetlenre álltak, de a szünet után sikerült megszerezniük a három pontot.

A radnótiak az utolsó előtti helyezett Segesvárt fogadták, amely ellen az 1–1-es félidei eredményt követően folytatásban ötször is betaláltak, így végül fölényesen nyertek. A vásárhelyiek is keményen megdolgoztak a győzelemért a negyedik Marosvásárhelyi Academica Transilvania otthonában, ahol egy találat elég volt a sikerhez.

A további találkozókon leginkább a hazai csapatoknak jött ki jobban a lépés, a Marosvásárhelyi Atletic 5–1-re verte Nyárádszeredát, ezzel megerősítette a harmadik helyét.

Sorrend
Csapat
Mérkőzés
Győzelem
Döntetlen
Vereség
Gólkülönbség
Pont

4. Liga, klasszikus csoport, 8. forduló: Mezőpagocsa–Mezőzáh 4–0, Nyárádkarácsonyfalva–Kerelőszentpál 3–1, Magyaró–Görgénysóakna 4–1, Gernyeszeg–Hadrév 4–1, Gerendkeresztúr–Harasztkerék 0–8, Mezőceked–Alsóidecs 2–1. Az élmezőny: 1. Mezőpagocsa 19 pont, 2. Nyárádkarácsonyfalva 19, 3. Mezőgerebenes 16.

6. Liga, Maros megye, 7. forduló: Jedd–Csittszentiván 1–2, Cintos–Magyarsáros 1–3, Egrestő–Somosd 2–6, Sáromberke–Nyárádmagyarós 3–1 Nyárádgálfalva–Harangláb 0–3. Az élmezőny: 1. Somosd 15 pont, 2. Magyarsáros 15, 3. Csittszentiván 15.

 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.