Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Székelyudvarhelyi FC-vel hangolt Hargita megye bajnoka

Zátyi Tibor 2024. február 24., 15:59

A labdarúgó 3. Liga tavaszi rajtjára hangoló Székelyudvarhelyi FC a 4. Liga Hargita megyei csoportjának címvédőjét, egyben jelenlegi éllovasát, a Gyergyószentmiklósi VSK-t fogadta felkészülési mérkőzésen.

A Székelyudvarhelyi FC-vel hangolt Hargita megye bajnoka
Galérianézet
Fotó: László Ildikó

Kiváló időben rendezhették meg a találkozót, szombaton délben nagyon sokan kíváncsiak voltak az összecsapásra, szinte megtelt a székelyudvarhelyi műgyepes pálya lelátója.

Fotó: László Ildikó

A találkozót kiválóan kezdte a házigazda, Simó mesterhármasával és Șerban találatával már húsz perc után 4–0-ra vezetett. A vendég gyergyóiak Jakab révén a második félidőben szépítettek, a végeredményt pedig Sebestyén állította be a találkozó végén.

Fotó: László Ildikó

Lucian Nicolau vezetőedző minden hazai cserejátékosnak lehetőséget adott, folyamatosan forgatta a csapatot. Göndör, Györgyi és Fosztó egészségügyi problémák miatt kihagyta a találkozót.

Fotó: László Ildikó

Az SZFC felkészülése tovább folytatódik, március 1-én, pénteken már füves pályán játssza következő barátságos mérkőzését, Marosvásárhelyen a helyi SE ellen.

Fotó: László Ildikó

Labdarúgó felkészülési mérkőzés:

Székelyudvarhelyi FC–Gyergyószentmiklósi VSK 5–1 (4–0).

Gólszerzők: Simó (5., 9., 19.), Șerban (17.), Sebestyén (88.), illetve Jakab (57.)
SZFC: Licșor – Milchiș, Kovács, Bud – Marucza, Bara, Calo, Opra – Antal, Șerban, Simó. Játszott még: Vlasa, Jakab Zalán- kapusok, Lázár, Gavîrliță, Tordai, Biró, Béres, Sebestyén. Vezetőedző: Lucian Nicolau.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.