Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Sepsi OSK adta a hónap edzőjét és játékosát

Sebestyén Ervin 2022. augusztus 05., 14:10

Júliusban Cristiano Bergodi lett a hónap edzője, míg Marius Ștefănescu a hónap játékosa a Gazeta Sporturilor szavazásán. Mindketten másodszor nyerték el a díjat, miután májusban is sikerült bezsebelniük.

A Sepsi OSK adta a hónap edzőjét és játékosát
Júliusban Cristiano Bergodi lett a hónap edzője, míg Marius Ștefănescu a hónap játékosa Fotó: Facebook/Gazeta Sporturilor

A GSP öt labdarúgót nevezett a júliusi hónapban: Marius Ștefănescu (Sepsi OSK), Alexandru Ioniță II (Rapid), Juan Bauza (FCU Craiova), Ciprian Deac (Kolozsvári CFR) és Gabriel Debeljuh (Kolozsvári CFR).

A végső befutó a háromszékiek játékosa lett 18 ponttal, míg a második helyen Juan Bauza (16) végzett. A piros-fehérek támadója két találatot és két gólpasszt jegyzett ebben az időszakban, Ștefănescu az első labdarúgó, aki zsinórban kétszer kapja meg ezt a díjat.

Ami a vezetőedzőket illeti, három szakember lett nevezve: Cristiano Bergodi (Sepsi), Adrian Mutu (Rapid) és Gheorghe Hagi (Farul). A Sepsi OSK trénere 19 ponttal végzett az élen, kettővel megelőzve Adrian Mutut. Akárcsak Ștefănescu, Bergodi is zsinórban másodszor zsebelte be a díjat.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.