Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Radnóti SK a Maros megyei futballbajnok, az ASA kupagyőzelemmel vigasztalódik

Székely Sport 2023. június 07., 21:50 utolsó módosítás: 2023. június 08., 08:59

Eldőlt a bajnoki cím a Maros megyei labdarúgó 4. Liga elitcsoportjában, az éllovas Radnóti SK egy fordulóval az idény vége előtt megnyerte a bajnokságot. A megyei kupasorozat a rivális Marosvásárhelyi ASA győzelmével zárult.

A Radnóti SK a Maros megyei futballbajnok, az ASA kupagyőzelemmel vigasztalódik
Készülhetnek a a harmadosztályba való feljutásért zajló osztályozóra a radnótiak Fotó: Haáz Vince

A veretlenül menetelő radnóti csapat a múlt hétvégi, 25. fordulóból elhalasztott és szerdán lejátszott mérkőzésén 5–3-ra győzött a Marosvásárhelyi Atletic vendégeként, ezzel

az utolsó játéknap előtt bebiztosította a bajnoki címet, hiszen továbbra is öt ponttal előzi meg az ASA-t.

A vásárhelyiek ebben a szezonban is a második hellyel kell beérjék a bajnokságban, és a Román Kupa Maros megyei szakaszának megnyerésével vigasztalódhatnak.

A szerdai náznánfalvi döntőben könnyedén 7–1-re múlták felül az alsóbb osztályú Harasztkerék csapatát és elhódították a trófeát.

A Radnóti SK hazai pályán ünnepli meg a bajnoki címet, a zárófordulóban szombaton 11 órától Marosoroszfalu ellen játszik. A találkozónak immár nincs különösebb tétje, de kiváló felkészülésként szolgál az együttes számára a harmadosztályba való feljutásért zajló osztályozóra, amelyen a Brassó megyei bajnok Tatrangi Ciucaș lesz az ellenfele.

A június 17-én és 24-én rendezendő párharc első mérkőzését a Maros megyeiek otthonában játsszák le, a visszavágóra a Brassó megyei községben kerül sor.

Sorrend
Csapat
Mérkőzés
Győzelem
Döntetlen
Vereség
Gólkülönbség
Pont

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.