Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Marosvásárhelyi SE gálázott, az ASA viszont kiesett a megyei kupasorozatból

Horváth Bálint Ottó 2022. március 06., 10:55

A Román Kupa második fordulójának mérkőzéseivel hétvégén elkezdődött a Maros megyei tavaszi labdarúgószezon. A Marosvásárhelyi SE tizenegy gólt szerezve jutott tovább, az ASA viszont kikapott városi vetélytársától, és búcsúzott a sorozattól.

A Marosvásárhelyi SE gálázott, az ASA viszont kiesett a megyei kupasorozatból
Archív Fotó: Haáz Vince

Ebben a szakaszban nyolc párharcban dől el a továbbjutás, hat találkozót szombaton játszottak le, a hátramaradt két összecsapást pedig a következő hétvégén rendezik.

A párosításokban nagyrészt az esélyesebb csapatok jutottak tovább, köztük a 4. Liga elitcsoportját vezető Marosvásárhelyi SE, amely 11–1-re nyert Búzásbesenyő ellen.

A bajnoki riválisa, a Marosvásárhelyi ASA viszont nem tudta sikerrel venni a fordulót, meglepetésre szoros mérkőzésen 4–3-ra kikapott a Marosvásárhelyi Atletictől.

Labdarúgó Román Kupa, Maros megyei szakasz, 2. forduló: Dános–Erdőszentgyörgy 6–2, Mezőszengyel–Radnót 1–2, Mezőrücs–Marosvásárhelyi Academica Transilvania 6–3, Ákosfalva–Kerelő 1–3, Búzásbesenyő–Marosvásárhelyi SE 1–11, Marosvásárhelyi ASA–Marosvásárhelyi Atletic 3–4; március 12-én, szombaton 11 órától Gernyeszeg–Marosoroszfalu és Küküllődombó–Marosludas.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.