Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A kupa és a bajnokság címvédője is kiesett Maros megyében

Horváth Bálint Ottó 2024. május 16., 11:39

Meglepetéscsapatok jutottak be a Maros megyei labdarúgó Román Kupa elődöntőjébe, ahol a kupasorozat és a negyedosztályú bajnokság címvédője sem lesz érdekelt.

A kupa és a bajnokság címvédője is kiesett Maros megyében
A Marosvásárhelyi ASA és a Radnóti SK sem jutott be a legjobb négy közé a kupában. Korábbi felvétel Fotó: Haáz Vince

A keddi és szerdai játéknapon rendezték a negyeddöntős párharcokat a Maros megyei kupasorozatban. Mindegyik párosításban meglepő eredmények születtek, az alsóbb osztályban szereplő együttesek nagyot alkottak.

A legjobb nyolc között rangadót játszott egymással a megyei 4. Liga elitcsoportjában a bajnoki címért küzdő Marosszentkirály-Náznánfalva és a Marosvásárhelyi ASA. A megyeszékhely melletti települések közös csapata érvényesítette a hazai pálya előnyét, a szünetben 1–0-ra vezettek, és végül 3–1-re győztek, így ők jutottak be az elődöntőbe,

a címvédő vásárhelyiek pedig idejekorán kiestek a kupából.

Bravúrt vitt véghez a negyedosztályú bajnokság felsőházi rájátszásában érdekelt Mezőpagocsa, amely 4–2-re felülmúlta a Radnóti SK-t, így

a megyei 4. Liga éllovasa és címvédője is búcsúzott a további küzdelmektől.

Meglepetésre két alsóbb osztályú együttes, Nyárádkarácsonfalva és Görgénysóakna is bejutott a legjobb négy közé, amelyek magasabban jegyzett ellenfelet gyűrtek le: a nyárádmentiek 3–0-ra verték Búzásbesenyőt, míg a görgényiek 3–2-re nyertek Marosoroszfalu ellen.

Az elődöntős párosításokat a későbbiekben készíti el a Maros Megyei Labdarúgó-egyesület, az összecsapásokat pedig vélhetően a hónap végén játsszák le.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.