Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A kiütéses győzelem után három Sepsi-játékos a forduló csapatában

Sebestyén Ervin 2022. szeptember 20., 13:35

A labdarúgó Szuperliga tizenegyedik játéknapján a Sepsi OSK a FC Botoșani együttesét látta vendégül. A háromszékiek eddigi legnagyobb különbségű győzelmüket aratták, három játékosuk is bekerült a forduló csapatába.

A kiütéses győzelem után három Sepsi-játékos a forduló csapatában
Szenzációsan szállt be a meccsbe Tudorie, aki a forduló csapatába is bekerült Fotó: Pinti Attila

A Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) nyilvánosságra hozta a tizenegyedik forduló ideális csapatát, amelyben három labdarúgó kapott helyet a piros-fehérektől, miután 7–0-s sikert arattak a FC Botoșani ellen.

A legjobbak közt kapott helyet Anass Achahbar, aki a 74. percben állt be csereként. A 28 éves holland játékos a hajrában egy gólt szerzett és kiosztott egy gólpasszt, fontos szerepet vállalt a végén mutatott gólzáporban.

A tizedik játéknap után ismét a forduló csapatában szerepel Mario Rondón, aki ugyan 0–0-s állásnál büntetőt rontott, a későbbiekben javította hibáját. Még az első félidőben duplázni tudott, így 2–0-s előnnyel vonulhattak szünetre a háromszékiek. Ez volt a venezuelai csatár 100. mérkőzése a román bajnokságban.

Az álomcsapatban szerepel Alexandru Tudorie is, aki a 67. percben szállt be a kispadról. A 26 éves támadó a hajrában kétszer is eredményes volt, valamint kiosztott egy látványos gólpasszt, így megérdemelten került be a legjobbak közé.

A Sepsi OSK legközelebb október 2-án, vasárnap 13 órától lép pályára az FC Hermannstadt otthonában a bajnokság 12. fordulójában.

A Szuperliga tizenegyedik fordulójának álomcsapata: Mihai Popa (FC Voluntari) – Mihai Butean (FC Hermannstadt), Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova), Cristian Săpunaru (Rapid), Mario Camora (Kolozsvári CFR) – Anass Achahbar (Sepsi OSK), Lukáš Droppa (FC Voluntari), Baba Alhassan (FC Hermannstadt) – Mario Rondón (Sepsi OSK), Alexandru Tudorie (Sepsi OSK), Denis Alibec (Konstancai Farul). Vezetőedző: Gheorghe Hagi (Konstancai Farul).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.