Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A győzelemért utazik Resinárra a Gyergyói VSK

Gergely Imre 2024. június 15., 18:05

Európa-bajnokság ide vagy oda, a gyergyói labdarúgás számára sokkal fontosabb most az a két mérkőzés, ami most következik a Gyergyószentmiklósi VSK számára. Sok év után ismét kilépnének a megyéből.

A győzelemért utazik Resinárra a Gyergyói VSK
Galérianézet
A feljutásra koncentrálnak a gyergyói együttesnél Fotó: László Ildikó

A Resinári Păltiniș otthonában rendezik vasárnap a 3. Ligába jutást eldöntő osztályozó első mérkőzését, ahol a Szeben megyei bajnok ellen a Hargita megyei 4. ligát megnyerő Gyergyószentmiklósi VSK egy nagy lépést tehet célja megvalósításáért. A VSK, és korábban a Jövő néven szereplő csapat már sorozatban ötödik alkalommal próbálja meg sikerrel venni az osztályozót.

Eddig mind olyan együttesek kerültek az útjukba, amelyek jóval jobb lehetőségekkel rendelkeztek és jobb játékerőt is képviseltek mint az adott év gyergyószentmiklósi csapata és emiatt nem sikerült átugrani a gátat. Sellemberk, Brassó, Marosvásárhely és Szászmedgyes után most a Resinári Păltiniș lesz az ellenfél, akik ellen tényleg van keresnivalója a Țepeș Andrei edző-játékos által irányított VSK-nak.

„A hangulat jó, nincs sérültünk, a keret minden játékosa készen áll, hogy a győzelemért mindent megtegyen. Úgy érezzük, és én is úgy gondolom, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést”

– jelentette ki megkeresésünkre válaszolva Rokaly Attila, a csapat vezetője.

A csapat már szombaton elutazik a helyszínre, Nagydisznódon (Cisnădie) még lesz egy edzésük a vasárnap 18 órakor kezdődő meccs előtt.
A cél az, hogy egy kedvező eredménnyel, vagyis győzelemmel jó helyzetbe kerüljenek a jövő vasárnap, június 23-án következő visszavágó előtt és hazai pályán kivívhassák a feljutást.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.