Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Fiság nem talált legyőzőre a Csík körzetisek teremtornáján

Dobos László 2023. január 28., 18:33

Két év kihagyást követően ismét megrendezik a megyei és a körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesek téli teremtornáit. Az 5. Liga csíkszéki csoportjának vetélkedőjén a csapatok Csíkszentkirályon találkoztak.

A Fiság nem talált legyőzőre a Csík körzetisek teremtornáján
Négy évvel ezelőtt, 2019-ben is Csíkszentkirályon zajlott a csíkszéki körzetis csapatok teremtornája Fotó: Pinti Attila

A csíkszéki csoportban a nagypályás pontvadászatban tíz csapat szerepel, közülük a megadott határidőig csak a Csíkszentimrei Töviske és a Csíkszentmihályi Törekvés nem nevezett be.

Papp Leventétől, a szervező Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) csíkszéki titkárától megtudtuk, hogy a szombati szentkirályi tornán végül csak hét együttes jelent meg, a bajnokságban éllovas Csíkszentdomokosi SK a kezdés előtt 24 órával – objektív okok miatt – kénytelen volt visszalépni.

Fotó: Pinti Attila

Izgalmas mérkőzéseket játszottak a csapatok Szentkirályon, az összecsapások 25 percesek voltak, és a teremlabdarúgás szabályai szerint zajlottak. Volt sok gól, minden találkozón született legalább három találat.

Csík körzeti teremtorna

A csoport: Csíkszentgyörgyi Fiság–Szépvízi MŰ 6–0, Kozmási Komisz–Szépvíz 3–2 és Csíkszentgyörgy–Kozmás 3–3. A csoport végeredménye: 1. Fiság 4 pont (9–3), 2. Kozmás 4 pont (6–5), 3. Szépvíz 0 pont.

B csoport: Csíkszentkirályi Borsáros–Lázárfalvi Mohos 4–3, Kászonaltízi dr. Lukács Mihály SE–Gyimesbükki SE 2–5, Lázárfalva–Gyimesbükk 1–4, Szentkirály–Kászon 4–0, Kászon–Lázárfalva 2–3 és Szentkirály–Gyimesbükk 4–0. A csoport végeredménye: 1. Csíkszentkirály 9 pont, 2. Gyimesbükk 6 pont, 3. Lázárfalva 3 pont, 4. Kászon 0 pont.

Az elődöntőben: Fiság–Gyimesbükk 1–0 és Csíkszentkirály–Kozmás 6–3.

A 3. helyért: Gyimesbükk–Kozmás 5–3.

A döntőben: Csíkszentkirály–Fiság 1–2.

A végeredmény: 1. Csíkszentgyörgyi Fiság, 2. Csíkszentkirályi Borsáros, 3. Gyimesbükki SE, 4. Kozmási Komisz, 5-7. Szépvízi MŰ, Lázárfalvi Mohos és Kászonaltízi dr. Lukács Mihály SE.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.