Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Mihai Ianc lesz a Székelyudvarhelyi FC vezetőedzője

Székely Sport 2021. június 11., 17:09

A temesvári születésű Mihai Ianc vezetőedző veszi át a Székelyudvarhelyi FC irányítását – számolt be a klub hivatalos Facebook-oldalán.

Mihai Ianc lesz a Székelyudvarhelyi FC vezetőedzője
2020 júliusa és novembere között a Bukaresti Rapidnál másodedző volt Fotó: fcrapid.ro

„Ismerem a csapatot, hiszen már sok éve a harmadosztályban szerepel, meghatározó tagja a 3. Ligának. Szívesen vállaltam a munkát, azért megyek majd Székelyudvarhelyre, hogy dolgozzak és hogy az előző évekhez képest magasabb szintre emeljük a csapatot. Az egész országban híres a Székelyudvarhelyi FC vezetősége, komoly és megbízható emberek dolgoznak ott.

Berkeczi Attila elnökkel, Mészáros Alpár szakmai igazgatóval, László Zsolt csapatmenedzserrel és segítőmmel, Mitra Szilárddal egy erős, küzdős, stabil csapatot fogunk alkotni. Fogadkozni nem akarok, hiszen még nem tettem le semmit sem az asztalra, ez egy új kezdet, egy újraindulás a csapatnak és nekem is. Majd a tények beszélni fognak a munkánkról” – nyilatkozta a 47 éves szakember.

2016-ban kezdett edzősködni, korábban megfordult a Sellenberki Viitorul (4. Liga), a Feleki FC-nél (feljutott a 3. Ligába), majd 2019 nyarán a Vajdahunyadi FC (3. Liga) kispadján ült. 2020 júliusa és novembere között a Bukaresti Rapidnál másodedző volt Adrian Iencsi vezetőedző mellett.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.