Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A megyei bajnokkal játszott edzőmeccset az FK Csíkszereda farmcsapata

Dobos László 2023. február 22., 20:56 utolsó módosítás: 2023. február 23., 13:19

Hamvazószerdán este felkészülési mérkőzést játszott a labdarúgó 3. Ligában szereplő FK Csíkszereda II. és a labdarúgó 4. Liga Hargita megyei csoportjában éllovas Gyergyószentmiklósi VSK. A házigazda csíkiak 5–1-re nyertek.

A megyei bajnokkal játszott edzőmeccset az FK Csíkszereda farmcsapata
Galérianézet
Villanyfényes meccset játszottak egymással Fotó: Székely Sport

Mindkét csapat a tavaszi rajtra készül, a 3. Ligában március 11-én folytatódik a pontvadászat, a megyeiben pedig a tervek szerint március 18-án lesz a tavaszi rajt.

Az FK Csíkszereda II. csapata–Gyergyószentmiklósi VSK találkozót villanyfénynél játszották, az összecsapást pedig megtekintette az FK Csíkszereda első csapatának stábja is: a Márton Áron- és Segító Mária gimnáziumok mögötti, Kós Károly utcai pályánál jelen volt László Csaba menedzser és a Werner Bürger vezetőedző is. A jó iramú találkozót az FK farmcsapata nyerte, ők előrébb tartanak a felkészülésben. A gyergyóiak később kezdték el az edzéseket, és még nem teljes a keretük.

Fotó: Székely Sport

Felkészülési mérkőzés:
FK Csíkszereda II.–Gyergyószentmiklósi VSK 5–1 (3–1),
gólszerzők Sebestyén Botond 2, Nagy Botond, Omar El-Sawy és Bakos Ervin, illetve Vékás Barna. Vezette: Deák Ferenc.
FK Csíkszereda II.: Lukács Dániel – Vereguț Dániel, Sütő Zalán, Suciu Tóni, Bóni Csaba, Bujdosó Szilárd, Bakos Ervin, Göndör Alex, Szín Ferenc, Sebestyén Botond, Omar El-Sawy. Játszott még: Bartók Alpár, Nagy Botond, Bogdan Dobre, Miklós Norbert és Adrian Horșia. Vezetőedző: Demény Norbert.
Gyergyószentmiklósi VSK: Marius Scurtu – Sándor Levente, Csíki Dénes, Răzvan Hoffmann, Czimbalmas Zalán, Tankó Előd, Andrei Țepeș, Szfarli Hunor, Bajkó Barna, Hegyi Attila, Vékás Barna. Játszott még: Antal Szilamér, Bernát Balázs, Denis Săpunaru. Edző-Játékos: Andrei Țepeș.

Fotó: Székely Sport

A 3. ligás bajnokság alapszakaszából még három forduló maradt hátra, a márciusi folytatásban az FK Csíkszereda II.-nek két hazai és egy idegenbeli találkozója lesz. Az első tavaszi forduló (március 11.) programja a 3. Liga 1-es csoportjában: FK Csíkszereda II.–Viitorul Darabani, Știința Miroslava–Dante Botoșani, Rapid Brodoc–Șomuz Fălticeni, Bucovina Rădăuți–Bákói CSM és Foresta Suceava–Ceahlăul Piatra Neamț.

A megyei bajnokságban, a labdarúgó 4. Liga Hargita megyei csoportjában a Gyergyószentmiklósi VSK 11 ponttal vezeti a rangsort, és szinte biztosra vehető, hogy idén is ők játsszak majd az osztályozót a 3. Ligába jutásáért, ahol Szeben megye bajnokcsapata lesz az ellenfelük.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.