Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Augusztus elején indul a 2. Liga, a végén a 3. Liga új idénye

Józsa Csongor 2023. április 26., 16:09

A szakszövetség kijelölte a kupadöntők helyszíneit, illetve beütemezte, mikor indul az új focikiírás a másod- és harmadosztályban.

Augusztus elején indul a 2. Liga, a végén a 3. Liga új idénye
Idén is rövid lesz a nyári vakáció, augusztus elején rajtol a 2. Liga Fotó: Veres Nándor

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) szerdai közgyűlése előtt a versenybizottság meghozott pár döntést. Azaz, kijelölték a Román Kupa házigazdáit. A férfiak május 24-én a tavaly újonnan átadott nagyszebeni stadionban, a nők pedig a bukaresti Arcul de Triumf komplexumban játsszák június 11-én az utolsó felvonást.

Előbbieknél még talpon van a címvédő Sepsi OSK, az elődöntőben a Kolozsvári CFR-vel csap össze szerdán 19 órától. A másik ágon Kolozsvári U–Aradi UTA meccset rendeznek csütörtökön.

A nőknél még egy negyeddöntőt le kell játsszanak (Banat Girls–Kolozsvári U), a Besztercei Gloria, a Bukaresti Carmen és az FK Csíkszereda már ott az elődöntőben.

Akárcsak az elmúlt idényben, most is augusztus első hétvégéjén rajtol el a labdarúgó 2. Liga 2023–2024-es szezonja.

Tavaly a kezdési időpont augusztus 7. volt.

A 3. Liga mezőnye pedig a hónap végén, augusztus 26-án indítja az évadot – ebben az idényben egy nappal később volt itt is a nyitóforduló.

Elkészítették a férfi szakág Román Kupájának új szezonját, a regionális szakasz első fordulója 2023. július 12-én lesz, a döntőt pedig 2024. május 15-én rendezik.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.