Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Anton Petrea lett az FCSB edzője

Székely Sport 2021. november 16., 20:04

Bejelentette Edward Iordănescu utódját az FCSB, a román labdarúgó-bajnokság alapszakaszának második helyezettjét ezentúl Anton Petrea fogja irányítani.

Anton Petrea lett az FCSB edzője
Fél év szünetet követően ismét az FCSB kispadján Fotó: Facebook/FCSB

Anton Petrea nagyjából hat hónap után ül le ismét Gigi Becali csapatának kispadjára, a 46 éves szakember 2020 júliusa és 2021 májusa között már edzette a fővárosi klubot. Ő vezette sikerre a 2020-as Román Kupa döntőjében az FCSB-t a Sepsi OSK ellen.

A klubtulajdonos már hétfőn este bejelentette, hogy a távozó Edward Iordănescu helyét ismét Anton Petrea veszi majd át.

Laurenţiu Reghecampf korábbi segítője május óta nem vállalt munkát. Amúgy Edward Iordănescu szerződését közös megegyezéssel bontották fel vasárnap. A Kolozsvári CFR korábbi trénere még augusztus közepén vette át a bukaresti csapat irányítását Dinu Todorantól, az FCSB pedig a rossz szezonrajtot követően erőre kapott, a bajnokságban hétmeccses győzelmi sorozata a legutóbbi fordulóban szakadt meg, amikor a Voluntari otthonában döntetlent játszott.

Petrea játékosként főleg bukaresti együtteseknél fordult meg, mint a Juventus, a Venus és a Rapid, visszavonulását követően Reghecampf segítője volt, dolgozott az FC Snagovnál, a Concordia Chiajnánál, az Al Hilalnál, a Litex Lovecsnél, az Al Wahdánál és az Al Waslnál is.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.