Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Végig vezetett, majd megérdemelten győzött a Kézdivásárhelyi SE

Csulak Noémi 2022. december 17., 22:01 utolsó módosítás: 2022. december 17., 22:30

A Kézdivásárhelyi SE saját közönsége előtt látta vendégül a Bukaresti Agronomia együttesét a női kosárlabda Nemzeti Liga kilencedik fordulójában. A két fél csatája szoros küzdelmet hozott, azonban végül a felsőháromszéki lányok 72–61 arányban győztek.

Végig vezetett, majd megérdemelten győzött a Kézdivásárhelyi SE
Végig előnyben játszott a KSE, elverték fővárosi ellenfelüket. Korábbi felvétel Fotó: Tofán Levente

A találkozóra számos szurkoló kilátogatott, a nézők a belépőjegyek árát felajánlhatták a 6 éves, Molnár Renáta részére, akinek jelenleg életmentő műtétre van szüksége. A két csapat szorosan kezdte a küzdelmet, az első és a második negyedben is két-két pont különbséggel bizonyultak jobbnak a hazaiak (17–15, 18–16), míg a szünetben 35–31 állt az eredményjelző a kék-fehérek javára.

A félidőt követően a KSE játékosai nagy lendülettel kezdtek, sikerült 33–18-ra megnyerniük a harmadik tíz percet és ezzel jelentős előnyt dolgoztak ki.

A mérkőzés hajrájában a felsőháromszékiek kissé elengedték magukat, elvesztették az utolsó tíz percet, de ennek ellenére 72–61 arányban diadalmaskodtak a fővárosi gárda ellen.

„Sajnos csak a harmadik negyedben tudtuk eldönteni a mérkőzést, addig sántikálva működött a játékunk, főleg ami a védekezésünket illeti. A harmadik tíz percben jól teljesítettünk, viszont az előny megszerzése után eléggé elengedtük magunkat, ezért is tudtunk győzni csupán 11 pontos különbséggel” – nyilatkozta Farkas Alpár, a KSE másodedzője.

A Kézdivásárhelyi SE idei utolsó mérkőzését, jövő pénteken délután 17.00 órától a Brassói Olimpia ellen játssza idegenben.

Női kosárlabda Nemzeti Liga, 9. forduló:
Kézdivásárhelyi SE–Bukaresti Agronomia 72–61 (17–15, 18–16, 33–18, 4–12)
A KSE pontszerzői: Taylor Celeste Hawks 15, Milica Mitrovic 15, Briana Claire Wilson 15, Ines Corda 12 (2), Biszak Boglárka 6, Debreczi Iringó 6, Bara-Németh Beáta 3. Játszott még: Kozman Kriszta, Domokos Réka, Lénárt Andrea.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.