Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Szoros meccset játszott Craiován a csíki kosárcsapat

Dobos László 2022. október 29., 21:47

Közel állt a meglepetéshez a VSK Csíkszereda szombaton este a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban, azonban Lászlófy Botond edző tanítványai végül 78:76-os vereséget szenvedtek Craiován.

Szoros meccset játszott Craiován a csíki kosárcsapat
Nagyon közel voltak a meglepetéshez a csíkszeredai kosarasok Fotó: Pinti Attila

Az európai kupaküzdelmekben érdekelt, Romániát a FIBA Europe Cup-ban képviselő SCMU Craiova otthonában vendégszerepelt szombaton este a csíki kosárlabda-együttes, amely meglepetésre az első negyed után három ponttal, a mérkőzés felénél kettővel, három negyed után pedig újra három ponttal vezetett.

A tapasztaltabb és jobb játékerőt képviselő hazai gárda az utolsó öt perben vette a vezetést és szoros véghajrában kétpontos győzelmet aratott. A két csapat közötti különbséget – többek között – az értékesített hárompontos adták: a hazaiaknak tíz-, a vendégek pedig csupán öt érvényes hárompontos dobásuk volt.

A csíkiak következő meccse november 26-án lesz, amikor a Marosvásárhelyi VSK együttesét fogadják az Erőss Zsolt Arénában.

Férfi kosárlabda MozzartBet Liga, alapszakasz, A konferencia, 5. forduló:
SCMU Craiova–VSK Csíkszereda 78:76 (18:21, 18:17, 23:24, 19:14).
A hazai csapat legeredményesebb játékosa Shaw Domonique Hopkins volt 21 ponttal. A vendégek pontszerzői: Meshack Lufile 18, Amedeo Casale 15 (ebből 1 hárompontos), Andrija Drašković 15 (1x3), Nemanja Manojlović 12, Vladiszlav Frolov 9 (2x3), Haris Ćućović 5 (1x3) és Lucian Țibîrnă 2. Játszott még: Zerkula Zoltán és Cezar Stănescu.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.