Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Szoros csatában maradt alul Aradon a KSE

Csulak Noémi 2022. december 11., 22:28 utolsó módosítás: 2022. december 11., 22:37

A Kézdivásárhelyi SE női kosárlabdacsapata a Nemzeti Liga 8. fordulójában idegenben játszott az Aradi FCC Baschet ellen. A felsőháromszéki lányok a végsőkig küzdöttek, de végül egy szoros mérkőzést követően 75–69-re maradtak alul.

Szoros csatában maradt alul Aradon a KSE
Az utolsó negyed hajrájában nem tudták megtartani előnyüket. Korábbi felvétel Fotó: Rab Zoltán

Az első negyed szorosra sikeredett, ezt a KSE kétpontos különbséggel nyerte meg. A második tíz percben a kék-fehér mezes lányok játéka már visszaesett, 25–18-ra veszítették el a negyedet, így hátrányban vonultak a szünetre.

A folytatásban a felsőháromszéki együttes új erőre kapott, 25–18-ra sikerült megnyernie a harmadik játékrészt. Az utolsó negyed hajrájában azonban nem tudták megtartani előnyüket, és végül hat ponttal elveszítették a mérkőzést.

„Nagyon nehéz mérkőzésünk volt. Rengeteg kérdőjel van számunkra a bírói döntésekkel kapcsolatosan. A nehézségek ellenére álltuk a sarat, a játékunkkal elégedettek vagyunk, természetesen az eredménnyel nem annyira, de felemelt fejjel távozunk” – nyilatkozta Farkas Alpár, a KSE másodedzője.

A Kézdivásárhelyi SE jövő szombaton a Bukaresti Agronomia csapatát látja vendégül.

Női kosárlabda Nemzeti Liga, 8. forduló:
Aradi FCC Baschet–Kézdivásárhelyi SE 75–69 (15–17, 25–18, 18–25, 17–9).
A KSE pontszerzői: Taylor Celeste Hawks 20 (3), Biszak Boglárka 18 (2), Ines Corda 14 (4), Briana Claire Wilson 8, Milica Mitrovic 5 (1), Debreczi Iringó 4. Játszott még: Kozman Kriszta, Domokos Réka, Bara-Németh Beáta.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.