Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Sokáig tartotta a lépést a VSK Csíkszereda a kupagyőztessel

Székely Sport 2022. március 12., 19:03

A nagyszünetet követően még vezetett is a csíkszeredai csapat a férfi kosárlabda élvonal hazai meccsén a CSO Voluntari ellen.

Sokáig tartotta a lépést a VSK Csíkszereda a kupagyőztessel
Jól tartotta magát a csíkszeredai együttes Fotó: Veres Nándor

Szombaton délután az Erőss Zsolt Arénában fogadta a tabella hátsó részében tartózkodó VSK Csíkszereda a férfi kosárlabda Nemzeti Liga 23. játéknapjának meccsén a bajnoki címért hajtó CSO Voluntarit.

A székelyföldiek szerezték az első pontokat, aztán fokozatosan átvette a vezetést az egy hónappal ezelőtt Román Kupát megnyerő ellenlábasuk. a Lászlóffy Botond által felkészített gárda ott volt a nyakukon.

Bár a második negyedben már tízzel is vezetett a Voluntari, ezt a harmadik felvonás elején nem csupán kiegyenlítette a székelyföldi együttes, hanem 43–39-re átvette a vezetést.

Fotó: Veres Nándor

A végére azért kijött a különbség, a papírformának megfelelően nyert a jobban rangsorolt csapat. A VSK Csíkszereda négy győzelemmel és tizennyolc vereséggel az utolsó a tabellán.

Férfi kosárlabda Nemzeti Liga, 23. forduló:

VSK Csíkszereda–CSO Voluntari 71–86 (13–19, 24–20, 16–23, 18–24).
A hazaiak pontszerzői: Bogdanovic 18, Vujadinovic 15 (2), Lock 14 (1), Sumbry 11, Djurovic 5 (1), Ionescu 3, Kelemen 3 (1), Ciucă 2.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.