Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Sima csíki kosárlabdás vereség Kolozsváron

Dobos László 2022. december 03., 20:31 utolsó módosítás: 2022. december 03., 20:38

Egy percig sem tudott vezetni Kolozsváron a VSK Csíkszereda a román élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság szombati esti mérkőzésén, a székelyföldi együttes 96:65-ös vereséget szenvedett.

Sima csíki kosárlabdás vereség Kolozsváron
Egyre nagyobb hátrányba kerültek Fotó: Pinti Attila

A címvédő Kolozsvári UBT zsinórban hetedik győzelmét aratta az alapszakaszban, és magabiztosan vezeti csoportját. A vendégeknek ezúttal a hárompontosok sem jöttek be, a hazaiak 11 sikeres hárompontos dobásával szemben a vendégeknek csupán egy ilyen sikeres dobásuk volt.

Férfi kosárlabda MozzartBet Liga, alapszakasz, A konferencia, 8. forduló:
Kolozsvári UBT–VSK Csíkszereda 96:65 (20:11, 26:18, 24:20, 26:16).
A csíkiak pontszerzői: Meshack Lufile 16, Amedeo Casale 13, Nemanja Manojlović 10, Vladiszlav Frolov 9, Haris Ćućović 7, Lucian Țîbîrnă 5 (1x3), Andrija Drašković 2, Szabó Lehel 2 és Cezar Stănescu 1. Játszott még: Zerkula Zoltán és László Arnold.

A hazaiak legeredményesebb játékosa a brazil idegenlégiós Leonardo Simoes Meindl volt 22 ponttal.

A Marosvásárhelyi VSK szabadnapos volt. A csíki és a vásárhelyi együttes is 7-7 mérkőzést játszott, mindkét gárda eddig 2-2 találkozót megnyert, és ötöt-ötöt elveszített.

A Lászlófy Botond és Paula Nica edzők által felkészített csíki együttes szerdán, december 7-én 17 órától az FC Argeș Pitești együttesét fogadja az Erőss Zsolt Arénában. A marosvásárhelyiek következő fordulóbeli ellenfele a Kolozsvár, de a szakszövetség ezt a mérkőzést – a bajnokcsapat európai kupában való szereplése miatt – az év végére halasztotta.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.