Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nagyváradon szakadt meg a gyergyóiak jó sorozata

Gergely Imre 2023. április 14., 21:46 utolsó módosítás: 2023. április 14., 21:51

Nem játszott jól a Gyergyószentmiklósi ISK-VSK Nagyváradon a férfi kosárlabda 1. Liga nyolcadik játéknapján. Bodó Tamásék szombaton Jászvásár csapatát fogadják.

Nagyváradon szakadt meg a gyergyóiak jó sorozata
Nagyvárad ellen szakadt meg a gyergyóiak három meccses győztes sorozata Fotó: Bende Zoltán

Nem sikerült az újabb bravúr Nagyvárad ellen, három győztes meccs után vereséget szenvedett a Gyergyószentmiklósi ISK-VSK. Igazából már az első negyedben elment a hajó, a házigazdák 15 pontos előnyt szereztek a nyitó játékrészben. A második és harmadik negyedben fej fej mellett haladtak a felek, a hátrány így nem csökkenhetett, az utolsó periódusban pedig ismét a nagyváradiak dobtak több kosarat, így behúzták a mérkőzést.

„Kaotikus mérkőzést játszottunk, ugyanis váradnak 28, nekünk 36 eladott labdánk volt. Az ünnepek után egy edzésünk volt, még a sérülésből visszatérőink sem száz százalékosak. Igyekeztünk vigyázni testi épségünkre is, mert szombaton fontos mérkőzést játszunk jászvásári csapattal. Na de nem mentséget keresünk, nem játszottunk jól. Ez egy ilyen nap volt. Igyekszünk tanulni belőle, főleg azt, hogy fegyelmezettek kell legyünk” – összegzett Kercsó Zoltán a gyergyóiak edzője.

A Gyergyószentmiklósi ISK-VSK szombaton 16 órakor a szárhegyi sportcsarnokban a Iasi-i Stomart együttesével találkozik és igyekszik visszatérni a győzelmek útjára.

Férfi kosárlabda 1. Liga, a 9–14. helyezettek csoportja, 8. forduló
Nagyváradi CSU II.–Gyergyószentmiklósi ISK-VSK 97–72 (28–13, 23–23, 21–23, 25–13)
A gyergyói pontszerzők: Lokodi Mátyás 19, Bodó Tamás 18, Seres Lajos 15, Barabás Gergő 6, Csillag Előd 5, László Tamás 4, Szőcs Hunor 3, Vetési Antal János 2

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.