Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nagyot küzdöttek, de újra kikaptak a csíki kosárlabdázók

Dobos László 2023. február 08., 19:50

Második középszakaszbeli mérkőzésén is vereségét szenvedett a VSK Csíkszereda a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban. A csíkiak szerdán este hazai környezetben tíz ponttal kaptak ki a csoport élén álló galaciaktól.

Nagyot küzdöttek, de újra kikaptak a csíki kosárlabdázók
Második középszakaszbeli mérkőzését is elveszítette a VSK Csíkszereda Fotó: Pinti Attila

Szoros volt a mérkőzés első nyolc percben, majd az első szünet előtti két percben a vendégek hatpontos előnyre tettek szert. A folytatásban végig a galaciak vezettek, a legnagyobb különbség 12 pont volt, és bár a hajrában eredményesebb volt a hazai alakulat, az éllovas végül tíz pont különbséggel győzött, így megőrizte veretlenségét az alsóházban.

Férfi kosárlabda, MozzartBet Liga, középszakasz, alsóház, 2. forduló:
VSK Csíkszereda–Galaci CSM 77:87 (22:28, 14:15, 21:25, 20:19)
A hazai csapat pontszerzői: Amedeo Casale 17 (4x3), Luka Igrutinović 17, Meshack Lufile 15, D’Andre Bernard 13 (2x3), Andrija Drašković 12 (2x3) és Vladiszlav Frolov 3. Játszott még: Zerkula Zoltán, László Botond, Lucian Țibîrnă és Cezar Stănescu. A galaciak legeredményesebb játékosa a szerb idegenlégiós Luka Mitrović volt 26 ponttal.

Bő háromhetes szünet következik a férfi kosárlabda-bajnokságban, a VSK Csíkszereda következő mérkőzése március 4-én lesz Bukarestben, a sereghajtó Laguna otthonában.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.