Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Későn ébredtek a vásárhelyi lányok, nyolcadik helyen zárták a bajnokságot

Zátyi Tibor 2024. április 17., 20:03

Lejátszotta utolsó mérkőzését a női kosárlabda-bajnokságban a Marosvásárhelyi VSK, a lányok szerdán kora este a helyosztók második mérkőzésén hazai pályán vereséget szenvedtek a Brassói Olimpiától, így a nyolcadik pozícióban végeztek.

Későn ébredtek a vásárhelyi lányok, nyolcadik helyen zárták a bajnokságot
Elfogyott a lányok lendülete Fotó: Haáz Vince

A női kosárlabda élvonal hetedik helyéért folyó küzdelemben egy célja volt a Marosvásárhelyi VSK-nak, miután vereséget szenvedett az első mérkőzésen Brassóban: hazai pályán mindenképp le kell győznie az Olimpiát, hogy elkerülje a nyolcadik helyet.

Ez viszont nem jött össze Florina Pora által irányított gárdának, hiszen már az első negyed végén hétpontos hátrányba kerültek, a brassói lányok pedig nem csak megőrizték előnyüket a szünetig, hanem növelni is tudták.

A pihenő sem hozott változást a hazaiak játékában, így az utolsó játékrész az Olimpia 15 pontos előnyénél kezdődött. A VSK megpróbált kapaszkodni, de ez nem jött össze, a brassói csapat magabiztosan húzta be a találkozót és szerezte meg a hetedik helyet, a marosvásárhelyiek lettek a nyolcadikak – akárcsak az alapszakasz végén.

Női kosárlabda NL, a 7. helyért, második mérkőzés:
Marosvásárhelyi VSK–Brassói Olimpia 49–61 (9–16, 11–15, 10–14, 19–16).
A hazaiak pontszerzői: Rebecca Lipovan 15, Alexandra Bobar 12, Ruxandra Chiș 6, Andreea Feises 4, Dora Ardelean, Czimbalmos Tímea 3–3, Adina Ciciovan, Tania Șchiopu, Sólyom Sára 2–2.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.