Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Folytatták a győzelmi sorozatukat a gyergyói kosarasok, Marosvásárhelyt is megverték

Gergely Imre 2024. február 10., 21:02

Folytatódik a Gyergyószentmiklósi ISK-VSK győzelmi szériája a férfi kosárlabda 1. Ligában, szombaton a Marosvásárhelyi VSK II. hajtott fejet Lokodiék előtt.

Folytatták a győzelmi sorozatukat a gyergyói kosarasok, Marosvásárhelyt is megverték
Megállíthatatlan volt az ISK-VSK. Korábbi felvétel Fotó: Leopold Tamás

Remekül kezdték a mérkőzést a gyergyóiak, a vendégeknek csak a 9. percben sikerült először a gyűrűbe találniuk, amikor már 9–0 állt az eredményjelzőn, előnyét pedig megtartotta az első negyed végére Kercsó Zoltán csapata (19–10). A különbség a második periódusban is állandósult, a harmadikat pedig megint rendesen megnyomták a szárhegyi csarnokban játszó hazaiak, ebben az időszakban 26–12-es részeredmény alakult ki, összességében pedig 66–44-nél tartottak a felek.

Innen már csoda lett volna, ha a vendégek talpra állnak. Ez nem is történt meg, az utolsó negyedben még sikerült ugyan faragniuk a hátrányból, de a gyergyói győzelmet nem fenyegette veszély. Bodó Tamás ismét közel volt a 30 ponthoz. László Tamás pedig eddigi legeredményesebb meccsét zárta az 1. Ligában, 18 pontot szerzett.

A gyergyószentmiklósiak nem sokat pihenhetnek, vasárnap 15 órától a Voluntari II. lesz a vendég Szárhegyen.

„A legfontosabb, hogy a gyergyói felnőtt kosárlabda férfi csapat először jutott be a második liga rájátszásába.

Igaz, még van három mérkőzésünk, de már nem tudnak megelőzni minket. Hatalmas gratula a srácoknak. A közönség örvendhetett és viszonylag sima mérkőzésként emlegetheti majd a találkozót, de csak mi tudjuk, hogy mennyire nehéz volt. A csapatunk center nélkül maradt, ugyanis két játékosunk is sérülést szenvedett, valamint a harmadik lebetegedett, és nyilván lázasan nem tudta vállalni a játékot. De a fiúk abszolválták ezt az akadályt, és örülök, hogy kaptak többen is játéklehetőséget, és úgy gondolom meg is hálálták a bizalmat” – összegzett Kercsó Zoltán, az ISK-VSK vezetőedzője.

Férfi kosárlabda 1. Liga, 15. forduló
Gyergyószentmiklósi ISK-VSK–Marosvásárhelyi VSK II. 83–65 (19–9, 21–23, 26–12, 17–21)
Pontszerzők: Bodó Tamás 28, László Tamás 18, Lokodi Mátyás 10, Matevz Magusar 8, Csillag Előd 7, Zerkula Zoltán 6, Bende Zoltán 3, Barabás Gergő, Savu George 2, illetve Patrick Ghița 13, Robert Trif 12, Kiss Roland 10, Bot Róbert, Major Ferencz Koppány, Szász Ian Fredrik, Szilveszter Botond 5-5, Raul Blaga 3, Pap Zoltán, Filip Toganel, David Smeu 2-2, Cristian Pop 1.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.