Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Országos másodikok a Sepsi ISK kiskosarasai

Csulak Noémi 2022. július 04., 19:52 utolsó módosítás: 2022. július 04., 19:56

Costinești adott otthont a 12 év alattiak országos kosárlabda-bajnokságának június 27. és július 2. között. A tornán két sepsiszentgyörgyi lánycsapat is érdekelt volt, ahol a Sepsi ISK a második, míg a Sepsi-SIC a hatodik helyen végzett.

Országos másodikok a Sepsi ISK kiskosarasai
A Sepsi ISK csapata a costinești-i torna díjkiosztóján Fotó: Facebook/Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub

A hat napig tartó tengerparti bajnokságon hét csapat mérte össze erejét, ahol a Szonda Arnold edző vezette Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub a csoportmérkőzéseket négy győzelemmel és két vereséggel zárta, így harmadikként jutottak tovább a csoportból.

A Sepsiszentgyörgyi ISK eredményei a csoportkörben: 58−4 a Temesvári MP Sport, 36−16 a Kolozsvári Smart Basketball, 26−39 a Bukaresti Dan Dacian, 43−4 a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, 37−8 a Nagyszebeni Sportiskola és 17−26 a Bukaresti Sportul Studențesc ellen.

A Sepi ISK az elődöntőben visszavágott és magabiztos, 25−6 arányú győzelmet aratott a Bukaresti Sportul Studențesc felett. A döntőben a szintén fővárosi, Dan Dacian ellen játszottak, akikkel szemben 40−10 arányban újra alulmaradtak, így torna második helyén végeztek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.