Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nagyot küzdött a bronzéremért a Sepsi-SIC utánpótláscsapata

Csulak Noémi 2022. május 02., 11:55 utolsó módosítás: 2022. május 02., 14:03

A Sepsi-SIC U16-os kosárlabda együttese 75–73-ra diadalmaskodott a Bukaresti Champions csapata ellen, így bronzéremmel zárták az április 27. és május 1. között megrendezett bajnoki döntő tornát, amelynek Ploiești adott otthont. A torna álomcsapatába beválasztották a zöld-fehér mezes Lana Mikest és Nemes Grétát is.

Nagyot küzdött a bronzéremért a Sepsi-SIC utánpótláscsapata
Rendkívül elégedettek a harmadik hellyel Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

A Dragoslava Zakula-Mikes irányította szentgyörgyi lányok a csoportmérkőzések során legyőzték a Sportul Studențesc (52–44) és az Aradi Valbon (62–51) együttesét, valamint kikaptak a Bukaresti Olimpiától (50–79), ezzel csoportmásodikként jutottak a legjobb négy közé.

A Sepsi-SIC az elődöntőben a Bukaresti Dan Dacian csapatával találkozott, amelytől kiütéses, 74–24 arányú vereséget szenvedett. A Bukaresti Champions ellen kiélezett csatában megszerzett győzelem viszont meghozta a bronzérmet a sepsiszentgyörgyi csapatnak, ezzel megismételték a tavalyi harmadik helyüket.

„Én és a klub is rendkívül elégedettek vagyunk a harmadik helyezésünkkel. Szintén büszkeséggel tölt el, hogy két játékosunkat a torna legjobb ötösébe is beválasztották. A lányok az utolsó szoros mérkőzésen nagyot küzdöttek, úgy gondolom, hogy ez majd nagy tapasztalatot fog adni nekik a jövőben” – nyilatkozta Dragoslava Zakula-Mikes, a Sepsi-SIC U16-os csapatának edzője.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.