Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Még sokat kell fejlődnie a gyergyói kosárlabdacsapatnak

Gergely Imre 2022. október 23., 17:37

Az első meccsükhöz képest csökkent a hibák száma, javult a helyzetkihasználás, de még bőven van mit fejlődnie a Gyergyószentmiklósi VSK-ISK férfi kosárlabda csapatának. A Liga I. második fordulójában Nagyszebenben maradt alul az újonc gyergyói csapat.

Még sokat kell fejlődnie a gyergyói kosárlabdacsapatnak
Galérianézet
Még nem tökéletes a gyergyói alakulat játéka Fotó: Gergely Imre

Kercsó Zoltán csapata vasárnap a Nagyszebeni CSU 2 vendégeként lépett pályára első szezonjuk második mérkőzésén. Amint az edző elmondta, a helyzetkihasználásban léptek egyet előre, és tanultak az első meccsen tapasztalt hibákból, most már kevesebb volt ezekből. Azonban a tranzíciós védekezés még nem működik, nem tudtak mit kezdeni a nagyszebeni együttes lerohanásaival.

Fotó: Gergely Imre

A litván edző által vezetett szebeni farmcsapat 95–59-re győzött, azaz lényegében papírforma eredmény született. A gyergyóiak közül az edző Bodó Tamást és Lokodi Mátyás teljesítményét emelte ki, az előbbi 30 pontot dobott, a csapatkapitány 14-ig jutott. A Gyergyószentmiklósi VSK-ISK a következő hétvégén hazai pályán játszana a Brassói Coronával, de az ellenfél halasztást kért. Egyelőre annak a mérkőzésnek az időpontjáról nincsen döntés.

Kosárlabda férfi Liga I, 2. forduló:
Nagyszebeni CSU 2–Gyergyószentmiklósi ISK-VSK 95–59

 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.